Loading...
Etusivu 2018-04-19T11:42:43+00:00

Autamme parisuhteen hyvänä pitämisessä!

Tilaa ilmainen rakkausvinkki parisuhteeseen!

Poimi niistä sinulle sopivimmat, ja ilahduta kumppaniasi niiden avulla arjen keskellä. Pyydä myös kumppanisi liittymään vinkkilistalle!

Halutessasi voit lopettaa tilauksen milloin vain. Emme jaa tietojasi muille, lue lisää tietosuojaselosteestamme

Luennot

Voit tilata meiltä luentoja eri teemoilla. Luennoitsijamme ovat koulutettuja, kokeneita esiintyjiä joiden sydämen asia on auttaa muita. Luennoilla osallistuja saa vinkkejä ja tehtäviä ja kuulee vertaistarinoita elävästä elämästä. Luennot on tarkoitettu organisaatioille, kuten seurakunnille ja yhteisöille, jotka haluavat tarjota teemailtoja yhteisössään. Luentoja voi tilata myös kaveriporukka illanistujaisiin.

Tutustu tässä luentojen teemoihin ja Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

Rakentava vuorovaikutus parisuhteessa, kesto 1-2h / Luennoitsijana Anneli Komi, RVO, Kognitiivinen lyhytpsykoterapia (opiskelija)

Oivalluksia parisuhteen tunnetaitoihin, kesto 1-2h/ Luennoitsijana Anneli Komi, RVO, Kognitiivinen lyhytpsykoterapia (opiskelija)

Rakasta Rohkeasti, kesto 1-2h/ Luennoitsijana Annukka Lavikainen, Seksuaaliterapeutti, Sairaanhoitaja

Eväitä uusperheilyyn, kesto 1-2h/ Luennoitsijana Heidi Hammarberg, Ratkaisukeskeinen Perhevalmentaja, Lähihoitaja, Doula, Psykologian maisteri (opiskelija)

Eväitä yhden vanhemman perheille, kesto 1-2h/ Luennoitsijana Heidi Hammarberg, Ratkaisukeskeinen Perhevalmentaja, Lähihoitaja, Doula, Psykologian maisteri (opiskelija)

Toimiva perhe, toimiva arki – vinkkejä ja apuja perhearkeen, kesto 1-2h,/ Luennoitsijana Heidi Hammarberg, Ratkaisukeskeinen Perhevalmentaja, Lähihoitaja, Doula, Psykologian maisteri (opiskelija)

OTA YHTEYTTÄ
LATAA ESITE PDF:NÄ

Anna lahjaksi rakkautta!

Häälahja, huomenlahja, polttarilahja, lahja miehelle, lahja naiselle, lahja sateenkaariparille – tutustu upeisiin rakkaustuotteisiimme!

Meistä

Rakastuminen on vaivatonta, mutta Rakastaminen vaatii selkeitä päätöksiä ja tekoja. Love365 auttaa muistamaan, että Rakkaus on arjessa! Se voi joskus olla piilossa arjen alla, jolloin se vaatii pieniä tekoja, hoksauttamista ja muistamista tullakseen esiin. Love365 haluaa auttaa rakkauden löytämisessä  tarjoten siihen työkaluja ja palveluita.

Tarina Love365:n synnystä

Idea Love365-palvelusta kehittyi äitiyslomani aikana. Olen kahden lapsen äiti, yrittäjä-aviomiehen vaimo, ja perheemme tärkeä jäsen on Töpis töpöhäntäkissamme.

Perhekerhoissa ja hiekkalaatikon reunalla juteltiin usein muiden äitien kanssa parisuhteesta pikkulapsiarjessa ja kuinka sen hoitaminen meinaa usein unohtua. Huomasin, että monet muutkin miettivät mitä olisivat ne konkreettiset keinot suhteen hyvänä pitämiseen pikkulapsiarjessa, missä yhteistä aikaa ei juurikaan ole.

Mietimme äitien kanssa yhdessä mm.tulevaisuutta, sitä hetkeä, kun lapset ovat isompia ja parisuhteelle onkin taas aikaa. Onko silloin kaikki vielä hyvin? Miten ruuhkavuosista selvittiin? Tiivistyikö suhde vai erkaannuttiinko? Pikkulapsiarki on suhteelle rankkaa aikaa. Siitä karua kieltä puhuvat myös erotilastot.

Love365-palvelu on tehty parisuhteen hyvänä pitämistä ajatellen. Tilanteeseen jossa suhde voi periaatteessa hyvin ja on vakaalla pohjalla mutta piristystä, iloa ja yhteenkuuluvuutta kaivataan.

Haluan tuotteillani ja palveluillani tarjota keinoja parisuhteen hyvänä pitämiseen ennenkaikkea pikkulapsiarjessa. Mutta ne kelpaavat mainiosti myös muihin tilanteisiin. Ajattelen, että parisuhteen huoltamisesta on paljon kirjallisuutta, luentoja, leirejä ja kursseja, mutta niihin kaikkiin on pikkulapsiperheen vanhemmilla rajatut mahdollisuudet osallistua.

Missioni on auttaa pareja tarjoamalla konkreettisia keinoja suhteen hoitamiseen. Uskon, että kukin pari tietää lopulta itse parhaiten, kuinka omaa suhdetta pidetään hyvänä ja mikä toimii. Sen tiedon valjastamiseen vain ehkä tarvitaan ensin työkaluja, jotta oma mielikuvitus pääsee vauhtiin.

Viestini kaikille pienten lasten vanhemmille on, että hyvä molempia tyydyttävä parisuhde on mahdollinen myös ruuhkavuosissa. Ja että sen hyvänä pitäminen ei tarkoita, että suhde olisi ongelmissa. Se tarkoittaa fiksuutta!

Olen saanut tähän palveluun yhteistyökumppaneiksi loistavia alan ammattilaisia. Vinkkaan heidän palveluita eteenpäin syvempää apua tarvitseville, ja työstän konseptia heidän kanssa. Mikäli haluat mukaan kasvavaan yhteistyökumppaniverkostoomme- ota ihmeessä yhteyttä!

Onnellinen parisuhde syntyy sitä hyvänä pitämisellä!

Rakkaus on tekoja.

Sipoossa 2017
Anneli Komi

Blogi

Tutustu uusimpiin blogikirjoituksiin

Ammattilaiskirjoitus: ”Mustasukkaisuus ja pelko syö parisuhteen sisältä päin”

15.04.2018|0 Kommenttia

Blogitekstin on kirjoittanut uusi yhteistyökumppanimme Anneli Pohjola Avaamoterapia- palveluista:   Yksi ehdoton lempikirjani on

Missä sinä näet rakkautta?

07.03.2018|0 Kommenttia

Näetkö sitä sinua varten avatussa ovessa? sydänsuklaarasiassa? Sinulle valmiiksi ladatussa kahvinkeittimessä? Punaisissa ruusuissa? Korvatulpissa?

Voisiko ruuhkavuosivanhempia jotenkin auttaa?

27.02.2018|0 Kommenttia

Hanna Lehtonen kaipasi tukea ruuhkavuosien myllerryksessä ja huomasi pohtivansa kysymystä- miksi Suomessa ei ole