Loading...
Etusivu 2018-02-06T12:29:34+00:00

Autamme parisuhteen hyvänä pitämisessä!

Tilaa päivittäinen rakkausvinkki ilmaiseksi sähköpostiisi.

Poimi niistä sinulle sopivimmat, ja ilahduta kumppaniasi niiden avulla arjen keskellä. Pyydä myös kumppanisi liittymään vinkkilistalle!

Halutessasi voit lopettaa tilauksen milloin vain. Emme jaa tietojasi muille, lue lisää tietosuojaselosteestamme

Palvelumme

Parisuhde pikkulapsiperheessä – teemailta

Millaisin keinoin voimme helpottaa arkeamme kiireisessä pikkulapsiarjessa? Miten parisuhde pidetään vahvana läpi pikkulapsiajan? Miksi parisuhteen hoitaminen lapsiperheessä on erityisen tärkeää?

Teemailloissa osallistuja kuulee esimerkkejä, saa vinkkejä, sekä pääsee tekemään konkreettisia ammattilaisten kehittämiä tehtäviä joilla arkea- ja parisuhdetta voi kehittää. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

OTA YHTEYTTÄ
LATAA ESITE PDF:NÄ

Poimintoja verkkokaupasta

Tutustu upeisiin lahjaideoihimme

Meistä

Love365-konsepti kuuluu AK Relations Oy:n palveluihin. Se on vuodesta 2008 saakka toiminut yritys, joka tarjoaa suhdetoiminta- ja verkostoitumispalveluita. AK Relations Oy sijaitsee Sipoossa, ja tarjoaa palveluitaan ympäri Suomen.

Lovea jokaiseen arkipäivään !

Idea Love365-palvelusta kehittyi äitiyslomani aikana. Olen kahden lapsen äiti, yrittäjä-aviomiehen vaimo, ja perheemme tärkeä jäsen on Töpis töpöhäntäkissamme.

Perhekerhoissa ja hiekkalaatikon reunalla juteltiin usein muiden äitien kanssa parisuhteesta pikkulapsiarjessa ja kuinka sen hoitaminen meinaa usein unohtua. Huomasin, että monet muutkin miettivät mitä olisivat ne konkreettiset keinot suhteen hyvänä pitämiseen pikkulapsiarjessa, missä yhteistä aikaa ei juurikaan ole.

Mietimme äitien kanssa yhdessä mm.tulevaisuutta, sitä hetkeä, kun lapset ovat isompia ja parisuhteelle onkin taas aikaa. Onko silloin kaikki vielä hyvin? Miten ruuhkavuosista selvittiin? Tiivistyikö suhde vai erkaannuttiinko? Pikkulapsiarki on suhteelle rankkaa aikaa. Siitä karua kieltä puhuvat myös erotilastot.

Love365-palvelu on tehty parisuhteen hyvänä pitämistä ajatellen. Tilanteeseen jossa suhde voi periaatteessa hyvin ja on vakaalla pohjalla mutta piristystä, iloa ja yhteenkuuluvuutta kaivataan.

Haluan tuotteillani ja palveluillani tarjota keinoja parisuhteen hyvänä pitämiseen ennenkaikkea pikkulapsiarjessa. Mutta ne kelpaavat mainiosti myös muihin tilanteisiin. Ajattelen, että parisuhteen huoltamisesta on paljon kirjallisuutta, luentoja, leirejä ja kursseja, mutta niihin kaikkiin on pikkulapsiperheen vanhemmilla rajatut mahdollisuudet osallistua.

Missioni on auttaa pareja tarjoamalla konkreettisia keinoja suhteen hoitamiseen. Uskon, että kukin pari tietää lopulta itse parhaiten, kuinka omaa suhdetta pidetään hyvänä ja mikä toimii. Sen tiedon valjastamiseen vain ehkä tarvitaan ensin työkaluja, jotta oma mielikuvitus pääsee vauhtiin.

Viestini kaikille pienten lasten vanhemmille on, että hyvä molempia tyydyttävä parisuhde on mahdollinen myös ruuhkavuosissa. Ja että sen hyvänä pitäminen ei tarkoita, että suhde olisi ongelmissa. Se tarkoittaa fiksuutta!

Olen saanut tähän palveluun yhteistyökumppaneiksi loistavia alan ammattilaisia. Vinkkaan heidän palveluita eteenpäin syvempää apua tarvitseville, ja työstän konseptia heidän kanssa. Mikäli haluat mukaan kasvavaan yhteistyökumppaniverkostoomme- ota ihmeessä yhteyttä!

Onnellinen parisuhde syntyy sitä hyvänä pitämisellä!

Rakkaus on tekoja.

Sipoossa 2017
Anneli Komi

Blogi

Tutustu uusimpiin blogikirjoituksiin

Missä sinä näet rakkautta?

07.03.2018|0 Kommenttia

Näetkö sitä sinua varten avatussa ovessa? sydänsuklaarasiassa? Sinulle valmiiksi ladatussa kahvinkeittimessä? Punaisissa ruusuissa? Korvatulpissa?

Voisiko ruuhkavuosivanhempia jotenkin auttaa?

27.02.2018|0 Kommenttia

Hanna Lehtonen kaipasi tukea ruuhkavuosien myllerryksessä ja huomasi pohtivansa kysymystä- miksi Suomessa ei ole

TÄYSRÄHINÄ uusperheessä – näin siitäkin voi selviytyä!

09.02.2018|0 Kommenttia

”Haluaisin varata ajan perhevalmennukseen..Meillä on perheessä tavallaan nyt kaksi perhettä..Ollaan jakauduttu kahtia..Parisuhdekin on poissa..Riidellään