• Rakkauskalenteri

  19.00 sis. alv
  Rakkauskalenteri tuo iloa ja intohimoa parisuhteeseen! Kalenteri on kehitetty yhdessä alan asiantuntijan kanssa, ja se sisältää konkreettisia vinkkejä ja tehtäviä joiden avulla pääset lähemmäs kumppaniasi ja vahvistat parisuhdettasi. Rakkauskalenteri on täydellisen ihana lahja omalle rakkaalle tai ystävälle! Kalenteri toimitetaan muovitettuna postin kautta 2-luokan kirjeenä.   Lue lisää rakkauskalenterista näistä kirjoituksista: Munakoisoni ja Minä Tukea vanhemmille-sivusto Kultainen sulka Helsingin sanomien artikkeli Vauva-lehden artikkeli  
  Huom! Rakkauskalenteri ei korvaa asiantuntijan apua jos parisuhteessasi on isompia ongelmia. Otathan yhteyttä terapeuttiin, mikäli kaipaat parisuhteeseesi laajemmalti apua. Halutessasi kysy meiltä lisää: info@love365.fi , annamme mielellämme yhteystietoja ammattitaitoiselle pariterapeuteille! <3
 • Intiimi rakkauskalenteri

  19.00 sis. alv
  Intiimi rakkauskalenteri sopii kaikille pariskunnille! Kalenteri on kehitetty yhdessä seksuaaliterapeutin kanssa. Se sisältää 12 tehtäväluukkua, joista 8 tehtävään on takataskussa tehtäväpohja.Tehtävien avulla pääset luomaan syvällisempää seksuaalista yhteyttä kumppaniisi ja opit ehkä itsestäsi, sekä kumppanistasi jotakin uutta. Seksiin liittyvien tehtävien avulla pääset mm.kuulemaan, mitä toiveita kumppanillasi seksin suhteen on, sekä tutkimaan omia ja kumppanin seksuaalisia mieltymyksiä ja haluja. Kaunis ulkonäkö ja omaperäinen tapa lähestyä seksuaalisuutta tekee siitä hauskaa ja uudenlaista! Tehtäviä on valmiiden pohjien avulla helppo tehdä ja tehtäviin voi palata aina uudelleen ja uudelleen. Osa tehtävistä on kirjallisia ja osa tekemiseen liittyviä. Suoranainen akti-tehtävä-kalenteri tämä ei ole, vaan enemmänkin syvällinen, tekemisen takana oleviin seikkoihin tarttuva. Sopii loistavasti myös esim. kihla/häälahjaksi! Lue lisää Intiimistä rakkauskalenterista: tästä bloggarin kokemuksia ja täältä lisäinfoa kalenterin tekijöiltä.  
 • Rakkauslahjakortti

  2.00 sis. alv
  Tuntuuko joskus siltä, että ei keksi mitä antaa puolisolle lahjaksi? Tässä on lahja josta kumppanisi varmasti tykkää! Rakkauslahjakortti sisältää 6 eri lahjavaihtoehtoa joista voit ruksia yhden /useamman / kaikki /tai antaa kumppanisi ruksia haluamansa lahjan.      
 • Häälahja, pieni paketti

  24.00 sis. alv
  Tässä ihana lahja hääparille, kihlaparille, tai omalle rakkaalle! Rakkausvihko täydentää Rakkauskalenteria, sillä eräs tehtävistä tukee sitä. Kun haluat antaa lahjan, jossa tekemistä riittää pitkäksi aikaa ja jossa muistutetaan Rakkauden olevan niin tahtotila, että tekoja, on tämä paketti mitä täydellisin lahja!
 • Love Lock

  30.00 sis. alv
  Lemmenlukot ovat ihana, romanttinen lahjaidea hääparille, kihlaparille tai omalle puolisolle merkkipäivänä. Anna Love Lock vaikkapa joululahjaksi rakkaallesi ja sinetöikää rakkautenne uudenvuoden yönä! Hinta kaiverrettuna postikuluineen 36,20€ (sis.alv24%). Näet kuvista esimerkkejä kaiverruksista. Kirjoita tilauksen yhteydessä olevaan "toimitus eri osoitteeseen"-otsikon alla olevaan "tilauksen kommentit"- kenttään haluamasi kaiverrus sekä haluamasi lukon väri. Lukot kaiverretaan Helsingin Easton-kauppakeskuksessa sijaitsevassa Suutarimaailma:ssa. Tuote toimitetaan lahjarasiassa, postin pakettina.
 • Täydellinen paketti häälahjaksi tai lahjaksi omalle kullalle! Tämän paketin avulla osoitetaan rakkautta tekojen kautta ja otetaan toinen huomioon arjen keskellä helposti, hellästi ja romanttisesti!
 • Rakkausvihko

  7.00 sis. alv
  Pieniä rakkausviestejä arjen keskelle Uniikin ja Persoonallisen rakkausvihon avulla! Rakkausvihko on tarkoitettu VAIN rakkausviesteille, pienille ihanille muistutuksille miksi toinen on niin kovin tärkeä. Erinomainen lahjaidea esimerkiksi hääparille! Muovituksen ansiosta vihko on mukava antaa eikä kaipaa sen kummempaa paketointia! Vihko postitetaan postin välityksellä 2-luokan kirjeenä.  
 • Lähetä kaunis paketti lahjapaperissa suoraan lahjan saajalle meidän kautta! Valitse ja maksa paketointi, kirjoita tilauksen yhteydessä olevaan "muu toimitusosoite" kenttään mihin osoitteeseen lahja lähetetään, mitkä tuotteet haluat paketoitavaksi, ja jos ostat onnittelukortin niin myös korttiin kirjoitettavat tiedot, ja me teemme kaiken valmiiksi puolestasi sekä lähetämme paketin suoraan saajalle.
 • Rakkauskortti

  1.90 sis. alv
  Ihana onnittelukortti lähetettäväksi sellaisenaan tai annettavaksi rakkaustuotteiden ohessa! Tällä kortilla on useampi merkitys. Se vie Rakkausterveiset perille, sekä kauniin ulkomuotonsa ansiosta, se tekee mieli laittaa esille! Esillä se muistuttaa joka päivä pienellä vaatimattomalla viestillään kuinka pienillä teoilla voi arkeen saada Ripauksen Rakkautta! Voit lähettää kortin suoraan meidän kautta eteenpäin. Tällöin kirjoita "toimitus eri osoitteeseen"- kenttään saajan osoitetiedot, sekä mitä haluat korttiin kirjoitettavan niin täytämme kortin puolestasi. Aivan ihana pieni rakkausteko!
 • Häälahja, iso paketti

  58.00 sis. alv
  Anna hääparille lahjaksi Iso paketillinen Rakkautta! Tämän paketin avulla hääpari saa pitkäksi aikaa romanttista puuhaa ja hemmottelee toinen toistaan. Lahja viestittää hyvin, kuinka paljon lahjan antaja välittää hääparista!