• Rakkauskalenteri

  19.00 sis. alv
  Rakkauskalenteri tuo iloa ja intohimoa parisuhteeseen! Kalenteri on kehitetty yhdessä alan asiantuntijan kanssa, ja se sisältää konkreettisia vinkkejä ja tehtäviä joiden avulla pääset lähemmäs kumppaniasi ja vahvistat parisuhdettasi. Rakkauskalenteri on täydellisen ihana lahja omalle rakkaalle tai ystävälle! Kalenteri toimitetaan muovitettuna postin kautta 2-luokan kirjeenä.  
  Huom! Rakkauskalenteri ei korvaa asiantuntijan apua jos parisuhteessasi on isompia ongelmia. Otathan yhteyttä terapeuttiin, mikäli kaipaat parisuhteeseesi laajemmalti apua. Halutessasi kysy meiltä lisää: info@love365.fi , annamme mielellämme yhteystietoja ammattitaitoiselle pariterapeuteille! <3
 • Rakkauslahjakortit 4kpl

  7.70 sis. alv
  Tuntuuko joskus siltä, että ei keksi mitä antaa puolisolle lahjaksi? Tässä on lahja josta kumppanisi varmasti tykkää! Rakkauslahjakortti sisältää 6 eri lahjavaihtoehtoa joista voit ruksia yhden /useamman / kaikki /tai antaa kumppanisi ruksia haluamansa lahjan. Lahjakortit myydään 4 kpl:n erissä. Pakettiin kuuluu kirjekuoret. Kortit lähetetään postitse 2-luokan kirjeenä. Hinta 9,19€ postikuluineen (sis.alv24%).    
 • Rakkausvihko

  7.00 sis. alv
  Pieniä rakkausviestejä arjen keskelle Uniikin ja Persoonallisen rakkausvihon avulla! Rakkausvihko on tarkoitettu VAIN rakkausviesteille, pienille ihanille muistutuksille miksi toinen on niin kovin tärkeä. Erinomainen lahjaidea esimerkiksi hääparille! Muovituksen ansiosta vihko on mukava antaa eikä kaipaa sen kummempaa paketointia! Vihko postitetaan postin välityksellä 2-luokan kirjeenä.  
 • Täydellinen paketti häälahjaksi tai lahjaksi omalle kullalle! Tämän paketin avulla osoitetaan rakkautta tekojen kautta ja otetaan toinen huomioon arjen keskellä helposti, hellästi ja romanttisesti!
 • Häälahja, pieni paketti

  24.00 sis. alv
  Tässä ihana lahja hääparille, kihlaparille, tai omalle rakkaalle! Rakkausvihko täydentää Rakkauskalenteria, sillä eräs tehtävistä tukee sitä. Kun haluat antaa lahjan, jossa tekemistä riittää pitkäksi aikaa ja jossa muistutetaan Rakkauden olevan niin tahtotila, että tekoja, on tämä paketti mitä täydellisin lahja!
 • Love Lock

  30.00 sis. alv
  Lemmenlukot ovat ihana, romanttinen lahjaidea hääparille, kihlaparille tai omalle puolisolle merkkipäivänä. Anna Love Lock vaikkapa joululahjaksi rakkaallesi ja sinetöikää rakkautenne uudenvuoden yönä! Hinta kaiverrettuna postikuluineen 36,08€ (sis.alv24%). Näet kuvista esimerkkejä kaiverruksista. Kirjoita tilauksen yhteydessä olevaan "toimitus eri osoitteeseen"-otsikon alla olevaan "tilauksen kommentit"- kenttään haluamasi kaiverrus sekä haluamasi lukon väri. Lukot kaiverretaan Helsingin itäkeskuksen Suutarissa (Suutari M.Komi, citymarketin yläkerrassa) kaiverruskoneella. Tuotteet toimitetaan lahjarasiassa, postin pakettina.