• Rennosti Rakastaen

  17.90 sis. alv
  Rennosti Rakastaen on paketti täynnä tunnetta! Sen avulla pääsee hiljentymään, kuuntelemaan rakkautta ja löytämään sen arjesta rentoutumisen avulla! Rakkausvihon ja rakkauslahjakorttien avulla löytää pieniä, päivittäisiä rakkauden tekoja ja kirjan avulla pääsee rauhottumaan & rentoutumaan arjen kiireen keskeltä. Uniikki onnittelukortti kruunaa paketin täydellisesti. Suloinen, täynnä rakkautta oleva paketti!
 • Hierontakortti

  3.00 sis. alv
  Uniikki lahja kumppanille/puolisolle tai lahjaksi tuttavalle. Kortti joka sisältää runon, sekä ohjeet hierontaan runoa lukiessa. Rentouttaa sekä fyysisesti, että henkisesti. Taivaallinen lahja rentoutusta kaipaavalle!
 • Anna lahjaksi hääparille, kihlaparille tai huomenlahjaksi omalle murulle täydellinen, rakkautta tihkuva paketti jonka äärellä tekemistä riittää pitkäksi aikaa. Tämä paketti herättelee Rakkauden kielen äärelle ja tarjoaa esim. hääparille kuherruskuukauden sijaan kuherrusVuoden!
 • "Pienet hyvät teot ovat usein avanneet tien myös rakkauden tunteille ja ihmissuhteiden eheytymiselle". Kerrotaan kirjan taka-kannessa. Inspiroivat, oikeat tarinat oikeista ihmisistä jotka kirjailija on koonnut auttavat ajattelemaan parisuhdetta  tunteiden lisäksi myös tahdon asiana. Tarinat rohkaisevat ja innoittavat aidosti. Kirja on helppolukuinen ja etenee mukavaa tahtia.
 • Loppunut
  Tämä hauska, helposti selattava kirja on täynnä kivoja käytännön vinkkejä ja muistutuksia! Kirja on kaunis ele antaa lahjaksi hääparille, kihlaparille tai vaikka ystävänpäivälahjaksi! Kirjaa on miellyttävä selailla vaikkapa isommassakin porukassa ja lukea ääneen hyviä oivalluksia & muistutuksia. Kirjassa viitataan muutamien vinkkien yhteydessä raamatun säkeisiin jotka kivasti täydentävät vinkkiä. Upea, ihana Rakkauden täyteinen tuote itselle tai lahjaksi!