Rakkauskalenteri

19.00 sis. alv

Rakkauskalenteri tuo iloa ja intohimoa parisuhteeseen! Kalenteri on kehitetty yhdessä alan asiantuntijan kanssa, ja se sisältää konkreettisia vinkkejä ja tehtäviä joiden avulla pääset lähemmäs kumppaniasi ja vahvistat parisuhdettasi.

Rakkauskalenteri on täydellisen ihana lahja omalle rakkaalle tai ystävälle!

Kalenteri toimitetaan muovitettuna postin kautta 2-luokan kirjeenä.

 

Huom! Rakkauskalenteri ei korvaa asiantuntijan apua jos parisuhteessasi on isompia ongelmia. Otathan yhteyttä terapeuttiin, mikäli kaipaat parisuhteeseesi laajemmalti apua. Halutessasi kysy meiltä lisää: info@love365.fi , annamme mielellämme yhteystietoja ammattitaitoiselle pariterapeuteille! <3

Kuvaus

Rakkauskalenteri sisältää 12 tehtäväluukkua. Jos teette yhden luukun kuukaudessa, kalenteri kestää vuoden.

Joidenkin tehtävien tueksi on takataskussa valmiita tehtäväpohjia. Kaikkiin luukkuihin ei ole erillistä tehtäväpohjaa, vaan tehtäväkuvaus lukee luukussa itsessään.

Tehtävien avulla luot yhteisiä unelmia, jaat helliä hetkiä sekä kauniita sanoja kumppanisi kanssa.

Kalenteri toimitetaan muovitettuna postin kautta 2-luokan kirjeenä.

Hinta 19,00€ + postikulut

 

Arviot

 1. Anneli

  Olipas kivoja tehtäviä! Ei liian haastavia ettei tuo mieskään ois suostunut tekemään ???? valmiit pohjat helpotti ja parasta oli saada itelle rakkauskirje omalta murulta ????❤

 2. Maisa Reponen

  Rakkauskalenteri on mahtava idea! Jo ensimmäistä luukkua avatessa koki sellaisen kivan tunteen, että tämä vuosi keskitytään parisuhteen. Uuden luukun aukaiseminen oli aina yhtä jännää.
  Suosittelen!

 3. Taaperon äiti

  Ihana, helppokäyttöinen tuote! Kalenterin tehtäviä oli miehenikin helppo lähteä tekemään kun valmiita tehtäväpohjia oli tehtävien tukena.

 4. Mamma

  Tykkäsimme miehen kanssa molemmat tästä kalenterista. Meillä riideltiin aiemmin jopa pyykkien laitosta, mutta nykyisin teemme sitä yhdessä 🙂 Kalenteri auttoi meitä juttelemaan asioista riitelemättä. Se lisäs meidän läheisyyttä vaikka ei olla ihan kaikkia tehtäviä vielä tehtykkään. Mieheni myös yllätti mut yhtenä iltana ja luulenpa, että se oli tämän kalenterin ansiota <3 🙂 kiitos.

 5. Iskä

  Toimii! iso peukku.

 6. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Meillä kalenteri on esillä ja luukkuja avataan järjestyksessä. Vielä ei olla tehty kaikkia mutta mukavalta vaikuttaa. Pidän siitä, että kalenteria voi säilyttää näkyvillä. Se muistuttaa arjessa hyvin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *