Rakkauskalenteri

19.00 sis. alv

Rakkauskalenteri tuo iloa ja intohimoa parisuhteeseen! Kalenteri on kehitetty yhdessä alan asiantuntijan kanssa, ja se sisältää konkreettisia vinkkejä ja tehtäviä joiden avulla pääset lähemmäs kumppaniasi ja vahvistat parisuhdettasi.

Rakkauskalenteri on täydellisen ihana lahja omalle rakkaalle tai ystävälle!

Kalenteri toimitetaan muovitettuna postin kautta 2-luokan kirjeenä.

 

Lue lisää rakkauskalenterista näistä kirjoituksista:

Munakoisoni ja Minä

Tukea vanhemmille-sivusto

Kultainen sulka

Helsingin sanomien artikkeli

Vauva-lehden artikkeli

 

Huom! Rakkauskalenteri ei korvaa asiantuntijan apua jos parisuhteessasi on isompia ongelmia. Otathan yhteyttä terapeuttiin, mikäli kaipaat parisuhteeseesi laajemmalti apua. Halutessasi kysy meiltä lisää: info@love365.fi , annamme mielellämme yhteystietoja ammattitaitoiselle pariterapeuteille! <3

Kuvaus

Rakkauskalenteri sisältää 12 tehtäväluukkua. Jos teette yhden luukun kuukaudessa, kalenteri kestää vuoden.

Joidenkin tehtävien tueksi on takataskussa valmiita tehtäväpohjia. Kaikkiin luukkuihin ei ole erillistä tehtäväpohjaa, vaan tehtäväkuvaus lukee luukussa itsessään.

Tehtävien avulla luot yhteisiä unelmia, jaat helliä hetkiä sekä kauniita sanoja kumppanisi kanssa.

Kalenteri toimitetaan muovitettuna postin kautta 2-luokan kirjeenä.

Hinta 19,00€ + postikulut

 

Arviot

 1. Anneli

  Olipas kivoja tehtäviä! Ei liian haastavia ettei tuo mieskään ois suostunut tekemään ???? valmiit pohjat helpotti ja parasta oli saada itelle rakkauskirje omalta murulta ????❤

 2. Maisa Reponen

  Rakkauskalenteri on mahtava idea! Jo ensimmäistä luukkua avatessa koki sellaisen kivan tunteen, että tämä vuosi keskitytään parisuhteen. Uuden luukun aukaiseminen oli aina yhtä jännää.
  Suosittelen!

 3. Taaperon äiti

  Ihana, helppokäyttöinen tuote! Kalenterin tehtäviä oli miehenikin helppo lähteä tekemään kun valmiita tehtäväpohjia oli tehtävien tukena.

 4. Mamma

  Tykkäsimme miehen kanssa molemmat tästä kalenterista. Meillä riideltiin aiemmin jopa pyykkien laitosta, mutta nykyisin teemme sitä yhdessä 🙂 Kalenteri auttoi meitä juttelemaan asioista riitelemättä. Se lisäs meidän läheisyyttä vaikka ei olla ihan kaikkia tehtäviä vielä tehtykkään. Mieheni myös yllätti mut yhtenä iltana ja luulenpa, että se oli tämän kalenterin ansiota <3 🙂 kiitos.

 5. Iskä

  Toimii! iso peukku.

 6. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Meillä kalenteri on esillä ja luukkuja avataan järjestyksessä. Vielä ei olla tehty kaikkia mutta mukavalta vaikuttaa. Pidän siitä, että kalenteria voi säilyttää näkyvillä. Se muistuttaa arjessa hyvin.

 7. AA (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin miehelleni kalenterin joululahjaksi ja mies ei yleensä pidä mistään tämän tyylisistä tehtävä jutuista. Nyt olemme ensimmäisen luukun avanneet ja kirje oli todella mieluinen juttu molemmille ja miehenkin oli helppo tehdä tehtävä kun oli valmis pohja apuna. Ensimmäisen tehtävän perusteella ainakin tosi hyvältä vaikuttaa 🙂 innolla odottaa jo ensi kuuta ja seuraavaa luukkua ja tehtävää.

 8. Vaimo (varmistettu kirjoittaja)

  Mahtava juttu ja paljon plussaa valmiista tehtäväpohjista. Tykättiin molemmat ja seuraavaksi testiin toinen kalenteri!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *