fbpx

Rakkaus on sitä, kun jonkun toisen onni on sinun onnesi.

– Lana Del Rey

Tärkeimmät asiat tapahtuvat väreissä.

Rakkaus on sitä, kun jonkun toisen onni on sinun onnesi.

– Lana Del Rey

Tärkeimmät asiat tapahtuvat väreissä.

Love365 – Rakkauspuoti

Tervetuloa löytämään rakkaudella maustettuja tuotteita, joiden avulla voi viestiä suuria tunteita

Rakkauspuodin tuotteilla voit ilahduttaa niin omaa puolisoasi kuin läheistä ystävääsi. Kaikki parisuhteeseen tarkoitetut tuotteet on valmistettu yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

Älä anna parisuhteesi jäädä ruuhkavuosien jalkoihin vaan vaali sitä rakkaudella. Rakkauskalenteri on helppo tapa tuoda arkeen lisää rakkaudellisia tekoja ja rakkaan näkemistä pyykkivuorien ja kauppalistojen ohitse.

Vaikka yhdessä olo olisi tiivistä tällaisena poikkeusaikana, voit keskittyä positiiviseen yhdessä oloon,  oppia puolisostasi uusia asioita ja syventää suhdettanne.

Rakkauskalenteri©

Rakkauskalenteri tuo iloa ja intohimoa parisuhteeseen! Kalenteri  sisältää konkreettisia vinkkejä ja tehtäviä, joiden avulla pääset lähemmäs kumppaniasi ja vahvistat parisuhdettasi. Se on kehitetty yhdessä alan asiantuntijan kanssa.

Rakkauskalenteri on täydellisen ihana lahja omalle rakkaalle tai ystävälle!

Intiimi rakkauskalenteri©

Intiimi rakkauskalenteri (©) sopii kaikille pariskunnille! Kalenteri on kehitetty yhdessä seksuaaliterapeutin kanssa. Se sisältää 12 tehtäväluukkua, joista 8 tehtävään on takataskussa tehtäväpohja.

Tehtävien avulla pääset luomaan syvällisempää seksuaalista yhteyttä kumppaniisi ja opit ehkä sekä itsestäsi että kumppanistasi jotakin uutta!

90 varastossa

“Elämä on lyhyt. Riko rutiineja, anna anteeksi nopeasti, suutele hitaasti, rakasta tosissasi, naura ilman kontrollia, äläkä kadu mitään mikä sai sinut hymyilemään.”

 

Ota yhteyttä

AK Relations Oy

info@love365.fi

Ota yhteyttä

AK Relations Oy

info@love365.fi