fbpx

 

 

Kaikki tuotteet 31.7.2021 saakka -50% koodilla KESA

Kohtautamme sinut ja terapeutin

Hyvää oloa jokaiseen kotiin

Love365 crew kesätauolla

Henkilökuntamme lomailee kesän aikana satunnaisesti. Tästä johtuen tilausten lähettämisessä on seuraavanlainen viive:

28.6.2021 – 11.7.2021 välillä tulleet tilaukset postitetaan 12.7.2021 ja 19.7.2021 -31.7.2021 tulleet tilaukset postitetaan 2.8.2021. 

Love365 – Jokaiseen arkipäivään 

Terapeuttien kanssa yhteistyössä toteutettuja tuotteita! Love365 haluaa tuotteidensa kautta hoksauttaa Sinua arjen tärkeimpien asioiden äärelle. Tuotteiden tarkoitus on muistuttaa Sinua arjen hippusista, joista hyvä olo koostuu.

Kalenterit kuvastavat arjen jokaista päivää. Kalentereissa on kullekin vuoden kuukaudelle oma tehtävänsä. Kalenterit eivät ole sidottuja mihinkään vuoteen, vaan voit käyttää niitä milloin vain.

UUSIMMAT TUOTTEEMME

Rakkauden Tekoja

Voimavarakalenteri yksilöille

Välillä supervoimat saattavat hautautua arjen hälinään. Tämä kalenteri auttaa sinua tutustumaan supervoimiisi entistä paremmin.

Intiimi rakkauskalenteri, seksikalenteri

Intiimikalenteri parisuhteeseen

Seksi on parhaimmillaan yhteyttä toiseen, läheisyyttä ja rakkautta. Intiimi rakkauskalenteri tarjoaa piristystä ja riemua parisuhteen arkeen.

 

 

hippunen hyvää oloa jokaiseen arkipäivään

Meidän missiomme on, että hyvä olo on jokaisen saavutettavissa joka päivä. Haluamme olla yritys, joka välittää hyvää oloa jokaiseen kotiin ja jonka tuotteet ovat kaikkien saatavilla. 

Tuotteitamme voit löytää jälleenmyynnistä useista liikkeistä ympäri Suomen. Ne ovat mainio lahja puolisolle tai ystävälle. Tuotteet ovat ajattomia ja iättömiä, turvallisia ja houkuttelevia. 

Toivotamme ihania hetkiä arkeen tuotteidemme parissa. 

-Love365

 

 

Asiakaspalaute

Uutta blogissa

Kurkista kirjoittajien mietteisiin ja ajatuksiin – mitä arki on, mitä voimavaroja me sieltä löydämme ja millaisista hippusista se koostuukaan?

Voimavarakalenteri tuo esiin supervoimasi

Voimavarakalenteri tuo esiin supervoimasi

Positiivisen psykologian pioneeri Martin Seligman on todennut, että onnellisuus kumpuaa omien vahvuuksien toteuttamisesta. Ja elämän merkityksellisyys syntyy siitä, kun hyödyntää näitä vahvuuksia jotain itseä suurempaa tarkoitusta varten. Eli kun keskitymme omiin...

lue lisää
Onko Intiimi Rakkauskalenteri seksikalenteri?

Onko Intiimi Rakkauskalenteri seksikalenteri?

Seksi on parhaimmillaan yhteyttä toiseen, läheisyyttä ja rakkautta. Se on iloa, riemua ja suurenmoista nautintoa jota jokainen meistä voi harjoittaa ja harjoitella. Kalenterimme tarjoaa 12 tehtävää, tämä ei ole aktikalenteri, mutta toki toivomme että ilotulitusta...

lue lisää