Tervetuloa rakkaudentäyteiseen lahjatavarakauppaan!

HUOM! POSTIN LAKON AIKANA LÄHETÄMME KAIKKI YLI 15 euroa YLITTÄVÄT TILAUKSET MATKAHUOLLON PAKETTINA SAMALLA TOIMITUSMAKSULLA. Alle 15 euron tilaukset lähetetään Postin välityksellä kirjeenä ja niissä saattaa ilmentyä viiveitä.

Verkkokaupastamme löydät rakkaudella maustettuja tuotteita, joiden avulla voit viestiä suuria tunteita.

Tuotteet sopivat lahjaksi ystävälle ja rakkaalle läheiselle kuten omalle puolisolle tai vaikkapa omalle äidille äitienpäivälahjaksi! Blogistamme löydät muun muassa muiden kokemuksia tuotteistamme.

Käy peremmälle tai kurkista vaikka aluksi Instagram-sivullemme

 • Rakkauskalenteri ©

  19.00 sis. alv
  Rakkauskalenteri tuo iloa ja intohimoa parisuhteeseen! Kalenteri  sisältää konkreettisia vinkkejä ja tehtäviä, joiden avulla pääset lähemmäs kumppaniasi ja vahvistat parisuhdettasi. Se on kehitetty yhdessä alan asiantuntijan kanssa. Rakkauskalenteri on täydellisen ihana lahja omalle rakkaalle tai ystävälle! Kalenteri toimitetaan postitse kirjeenä.   Lue lisää rakkauskalenterista näistä kirjoituksista: Munakoisoni ja Minä Tukea vanhemmille -sivusto Kultainen sulka Helsingin Sanomien artikkeli Vauva-lehden artikkeli "Näin kalenteri vaikutti uusperheeseemme" -vieraskynätarina Katso vlogista kuinka kalenteri toimi Munakoisoni ja minä -vloggarin parisuhteessa!  
  Huom! Rakkauskalenteri ei korvaa asiantuntijan apua, jos parisuhteessasi on isompia ongelmia. Otathan yhteyttä terapeuttiin, mikäli kaipaat parisuhteeseesi laajemmalti apua. Halutessasi voit kysyä meiltä lisää: info@love365.fi. Annamme mielellämme yhteystietoja ammattitaitoisille pariterapeuteille! <3
 • Kärlekskalender ©

  19.00 sis. alv
  Vardagen rullar på och ibland behöver vi något lite extra för att pigga upp vårt parförhållande. Denna kalender är utvecklad med specialister inom området och kalendern ger er konkreta tips och övningar ni gör tillsammans, som stärker ert parförhållande på ett roligt sätt. I kalendern finns sedan luckor, som öppnas en gång i månaden och för med sig varje gång något nytt, även färdiga mallar till kärleksbrev kan du hitta i kalendern. Har du ett bröllop på kommande?  Kalendern passar utmärkt som gåva, både för nyförälskade och även för äldre par. Kärlekskalendern finns också på finska och på engelska. Titta gärna på våran demonstrationsvideo!
 • Love Calendar ©

  19.00 sis. alv
  This lovely Love Calendar brings joy and passion into relationships. 12 different tasks help you to increase intimacy and strengthen your relationship. Love Calendar helps you to choose kind words, find your shared dreams, organize nice surprises, and spend intimate moments with your loved one. You can for example choose a love song to dance, and you will receive a love letter from your partner. There is a task for each month, but feel free to do the tasks whenever you want! Sweet gift to give to a couple getting engaged or married!
 • Intiimi rakkauskalenteri (©) sopii kaikille pariskunnille! Kalenteri on kehitetty yhdessä seksuaaliterapeutin kanssa. Se sisältää 12 tehtäväluukkua, joista 8 tehtävään on takataskussa tehtäväpohja. Tehtävien avulla pääset luomaan syvällisempää seksuaalista yhteyttä kumppaniisi ja opit ehkä sekä itsestäsi että kumppanistasi jotakin uutta. Seksiin liittyvien tehtävien avulla pääset mm. kuulemaan, mitä toiveita kumppanillasi seksin suhteen on ja tutkimaan omia ja kumppanin seksuaalisia mieltymyksiä ja haluja. Kaunis ulkonäkö ja omaperäinen tapa lähestyä seksuaalisuutta tekevät tutustumisesta hauskaa ja uudenlaista! Tehtäviä on valmiiden pohjien avulla helppo tehdä, ja niihin voi palata aina uudelleen. Osa tehtävistä on kirjallisia ja osa tekemiseen liittyviä. Suoranainen akti-kalenteri tämä ei ole, vaan tehtävät ovat ennemminkin syvällisiä ja tarttuvat tekemisen takana oleviin seikkoihin. Sopii loistavasti myös kihlajais- tai häälahjaksi! Lue lisää Intiimistä rakkauskalenterista: Munakoisoni ja minä -bloggarin kokemuksia kalenterista ja kuinka hänen parisuhteessaan kalenteri otettiin vastaan Täältä lisäinfoa kalenterin tekijöiltä ja täältä miehistä näkökulmaa Sieluni Silmin -blogin kirjoittajalta.  
 • Rakkauden tekoja -tehtävävihko hyvän olon lisäämiseksi parisuhteessa sisältää 20 tehtävää, joista kukin on kehitetty tukemaan parisuhteen hyvän olon ylläpitämistä ja lisäämistä. Tehtävävihko on kehitetty yhdessä kokeneen parisuhdeasiantuntijan kanssa, jolla on kokemusta niin parisuhdeasioiden koulutuksesta, terapeutin työstä, kuin parisuhdemateriaalien tekemisestä. Vihon tehtävien avulla parit voivat harjoitella hyvän olon lisäämistä suhteeseensa, ja löytävät kenties sekä itsestään että puolisostaan uusia puolia. Rakkauden tekoja -vihko muistuttaa ja kannustaa ottamaan aikaa parisuhteelle. Vihko pysyy hyvin arjessa mukana, sillä se on pieni ja siksi näppärä säilyttää vaikkapa yöpöydällä tai olohuoneen sohvan läheisyydessä, minne on mukava käpertyä kahdestaan vihon tehtävien ääreen. Katso esittelyvideo vihosta Youtube-kanavaltamme täältä.  
 • Love Lock – lemmenlukko

  29.90 sis. alv
  Lemmenlukko on ihana, romanttinen lahjaidea hääparille, kihlaparille tai omalle puolisolle merkkipäivänä. Anna Love Lock vaikkapa lahjaksi rakkaallesi ja sinetöikää rakkautenne ikuisiksi ajoiksi! Näet kuvista esimerkkejä kaiverruksista. Kirjoita tilauksen yhteydessä olevaan "toimitus eri osoitteeseen"-otsikon alla olevaan "tilauksen kommentit" -kenttään haluamasi kaiverrus ja haluamasi lukon väri. Lukot kaiverretaan Helsingissä Easton-kauppakeskuksessa sijaitsevassa Suutarimaailma:ssa. Tuote toimitetaan lahjarasiassa postin pakettina.
 • Rakkauslahjakortti

  2.50 sis. alv
  Tuntuuko joskus siltä, ettet keksi mitä antaa puolisolle lahjaksi? Tässä on lahja, josta kumppanisi varmasti pitää! Rakkauslahjakortti sisältää 6 eri lahjavaihtoehtoa, joista voit ruksia yhden tai vaikka kaikki, tai antaa kumppanisi ruksia haluamansa lahjan.      
 • Pieniä rakkausviestejä arjen keskelle uniikin ja persoonallisen rakkausvihon avulla! Rakkausvihko on tarkoitettu vain rakkausviesteille, pienille ihanille muistutuksille siitä, miksi toinen on niin kovin tärkeä. Kiireisenä päivänä, kun toista ei ehdi kunnolla näkemään, on rakkausvihon avulla kiva pitää toinen lähellä ihanin rakkausviestein. Erinomainen lahjaidea esimerkiksi hääparille! Katso tästä esittelyvideo rakkausvihkosta. Vihko toimitetaan postitse kirjeenä.  
 • Painata T-paita haluamallasi tekstillä!  Onko teillä yhteinen tiimilause? Jokin muisto tai paikka, asia jonka jaatte vain kahdestaan? Hemmottelunimet? Tästä upea ja uniikki lahjaidea omalle rakkaalle jollaista ei tule vastaan toista. Kirjoita T-paidan koko ja siihen haluamasi teksti ”tilauksen kommentit” -kenttään. Tekstin fontti ja sommittelu on sama kuin muissa T-paidoissa. Katso esimerkki fontista TÄSTÄ. Tuote toimitetaan kotiin kirjeenä -> Helppoa! Tämä käyttölahja on mukava päällä, 100% puuvillaa ja painojälki on laadukasta ja pysyvää. Painetaan Suomalaisen pienyrittäjän pienessä painopajassa Sipoossa ja lähetetään kirjekuoressa suoraan kotiisi.
 • Painata T-paita haluamallasi tekstillä!  Onko teillä yhteinen tiimilause? Jokin muisto tai paikka, asia jonka jaatte vain kahdestaan? Hemmottelunimet? Tästä upea ja uniikki lahjaidea omalle rakkaalle jollaista ei tule vastaan toista. Kirjoita T-paidan koko ja siihen haluamasi teksti ”tilauksen kommentit” -kenttään. Tekstin fontti ja sommittelu on sama kuin muissa T-paidoissa. Katso esimerkki fontista TÄSTÄ. Tuote toimitetaan kotiin kirjeenä -> Helppoa!
  Tämä käyttölahja on mukava päällä, 100% puuvillaa ja painojälki on laadukasta ja pysyvää. Painetaan Suomalaisen pienyrittäjän pienessä painopajassa Sipoossa ja lähetetään kirjekuoressa suoraan kotiisi.
 • Tiimi T-paita musta

  25.90 sis. alv
  Anna rakkaasi muistaa joka päivä, miten ihanalta hänen tiimissä olo tuntuu! Tämä käyttölahja on mukava päällä, 100% puuvillaa ja painojälki on laadukasta ja pysyvää. Painetaan Suomalaisen pienyrittäjän pienessä painopajassa Sipoossa ja lähetetään kirjekuoressa suoraan kotiisi. Kirjoita haluamasi T-paidan koko kassalla "tilauksen kommentit" -kenttään.
 • Tiimi T-paita pinkki

  25.90 sis. alv
  Anna rakkaasi muistaa joka päivä, miten ihanalta hänen tiimissä olo tuntuu! Tämä käyttölahja on mukava päällä, 100% puuvillaa ja painojälki on laadukasta ja pysyvää. Painetaan Suomalaisen pienyrittäjän pienessä painopajassa Sipoossa ja lähetetään kirjekuoressa suoraan kotiisi. Kirjoita haluamasi T-paidan koko kassalla “tilauksen kommentit” -kenttään.
 • Heikkouteni T-paita

  25.90 sis. alv
  "Jokaisella on oma heikkoutensa. Sinä olet minun". Miten ihana hyvää mieltä tuova arkeen sopiva käyttölahja! :-) Tämä käyttölahja on mukava päällä, 100% puuvillaa ja painojälki on laadukasta ja pysyvää. Painetaan Suomalaisen pienyrittäjän pienessä painopajassa Sipoossa ja lähetetään kirjekuoressa suoraan kotiisi. Kirjoita haluamasi T-paidan koko kassalla “tilauksen kommentit” -kenttään.
 • Rakkauspehmo – Possu

  16.90 sis. alv
  Röhkivää rakkautta! :-) Käsityönä koottu pehmo on uniikki lahja omalle rakkaalle läheiselle tai vaikka lapselle iloksi! UNIIKKIA ja KIERRÄTYSTÄ – Rakkauspehmot ovat kierrätyspehmoja, jotka on koottu käsityönä Suomessa.  Lauseet on kiinnitetty kankaalle, joka on painettu huopaan. Aivan äärettömän söpö ja hellyyttävä keino välittää suurta tunnetta! <3 ?
 • Rakkauspehmo – Sydän

  16.90 sis. alv
  Sydämellä sanottua... Käsityönä koottu pehmo on uniikki lahja omalle rakkaalle läheiselle tai vaikka lapselle iloksi! UNIIKKIA ja KIERRÄTYSTÄ – Rakkauspehmot ovat kierrätyspehmoja, jotka on koottu käsityönä Suomessa.  Lauseet on kiinnitetty kankaalle, joka on painettu huopaan. Aivan äärettömän söpö ja hellyyttävä keino välittää suurta tunnetta! <3 ?
 • Kuka on pehmeä kuin karhu? Rutistaa kuin karhu? Suloinen kuin karhu? Kenelle sinä antaisit tämän ihanuuden? Tätä käsityönäytettä on laatuaan vain yksi. Tämä rakkauspehmo on kerrätyspehmo, ja se on koottu käsityönä Suomessa. Karhun teksti painettu kankaalle, joka on kiinnitetty huopaan. Aivan äärettömän söpö tapa kertoa ja välittää suurta tunnetta!