fbpx

Arjen hippusia-blogi

Tässä blogissa eri kirjoittajat jakavat Sinulle arkeaan. Pääset kurkistamaan kirjoittajien mietteisiin ja ajatuksiin – mitä arki on, mitä voimavaroja me sieltä löydämme ja millaisista hippusista se koostuukaan?

Kurkkaa blogiin ja pysähdy sen äärelle. Samaistutko tarinoihin?

Kirjoittajat ovat hyvinvoinnin kokemusasiantuntijoita tai terapia-alan asiantuntijoita. Tutustu kirjoittajiimme:

Maiju Meriläinen

Maiju Meriläinen

Ratkaisukeskeinen terapeutti

 

Olen Maiju Meriläinen, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, joka on loputtoman kiinnostunut ihmisistä, ajattelusta ja vuorovaikutuksesta.

Olen työskennellyt yli kymmenen vuotta viestinnän, valmentamisen sekä työhyvinvoinnin ja organisaatiokulttuurin kehittämisen parissa.

Terapeutin työ on kuitenkin tuonut minut kotiin. Ihmisten ajatteluun, toimintatapoihin ja voimavaroihin perehtyminen on työni ydintä.

Me ihmiset olemme kyvykkäämpiä kuin itse osaamme kuvitellakaan ja omaamme voimavaroja, joiden olemassaolosta emme aina ole tietoisia.

Näiden sisäisten supervoimien esiintuominen on työni tärkein tehtävä, sillä niissä piilee suuri, ongelmista ratkaisuihin työntävä muutosvoima.

Tuija Seppälä

Tuija Seppälä

Hyvinvoinnin kokemusasiantuntija, bloggari

 

Olen Tuija, aurinkoinen ilopilleri ja rohkea seikkailija!

Innostun uusista asioista salaman nopeasti, joten minut voikin löytää jatkuvasti liikkeestä niin opiskelun, liikunnan kuin matkustelun parista. Parhaimmillani olen suuressa ja sosiaalisessa ihmisjoukossa, sillä nautin uusien ihmisten tapaamisesta ja hyvistä keskusteluista.

Luonteeltani olen erittäin positiivinen ja katsonkin maailmaa usein hieman vaaleanpunaisten lasien läpi, sillä haluan löytää asioista hyvää ja nähdä mahdollisuuksia ympärilläni. Tähän blogiin pääsen kirjoittamaan ajatuksia elämästä ja ihmissuhteista aiheiden ympärillä, jotka koskettavat varmasti monia meistä. Lähellä sydäntäni ovat erityisesti oma hyvinvointi ja jaksaminen, positiivisuus ja ihmissuhteet.

 

Arjen Hulkit ja Wonder Womanit

Arjen Hulkit ja Wonder Womanit

”Äiti, nyt sulla on Hulkin voimat!”, kannustaa lapseni minua, kun vedän häntä Stigalla päiväkodistakotiin. Voi kun olisikin, mietin ylämäessä viimeisillä voimillani huohottaen. Lasti tuntuu raskaalta,koska iltapäivään mennessä olen jo pistänyt itsestäni kaiken peliin....