Intiimi rakkauskalenteri on tehty samalla idealla kuin rakkauskalenteri. Se on kalenterimainen, helppokäyttöinen ja kaunis tuote, jonka avulla parisuhteen osapuolet voivat ilahduttaa toisiaan.

 

Intiimi rakkauskalenteri on tehty yhdessä seksuaaliterapeutti Pauliina Flangin kanssa.

Seksi on iloa, avoimuutta ja itsensä tuntemista!

Intiimi rakkauskalenteri sisältää 12 tehtäväluukkua, joiden avulla pääsee luomaan syvällisempää seksuaalista yhteyttä kumppaniin ja oppii ehkä itsestä sekä kumppanista jotakin uutta. Seksi on parhaimmillaan yhteyttä toiseen, läheisyyttä ja rakkautta. Se on iloa, riemua ja suurenmoista nautintoa jota jokainen meistä voi harjoittaa ja harjoitella!

Kalenterissa on esimerkiksi sellaisia tehtäviä joiden avulla saat kuulla, mitä toiveita kumppanillasi seksin suhteen on. Ihana, tuttu kirjepohja löytyy kalenterista myös. 🙂 Lisäksi tehtävien avulla pääsee tutkimaan omia ja kumppanin seksuaalisia mieltymyksiä & haluja ja määrittelemään mitä seksi teille on.

 

 

 

Intiimi rakkauskalenteri sopii kaikenlaisille pariskunnille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Toivon, että kalenterin avulla pääsette lähemmäs toisianne, rakkautenne syvenee ja saatte iloa intiimiin rakkauselämäänne!

Sinä itse luot seksisi ja yhdessä teette siitä teidän näköistä!

Intiimin rakkauskalenterin voi ostaa LOVE365:n verkkokaupasta !