Intiimi rakkauskalenteri on tehty samalla idealla kuin rakkauskalenteri. Se on kalenterimainen, helppokäyttöinen ja kaunis tuote, jonka avulla pariskunnat voivat ilahduttaa toisiaan. Idea tähän kalenteriin syntyi jo rakkauskalenteria tehdessä. Silloin mietin, että tällä samalla kalenterimaisella tyylillä ja pienien tehtävien avulla olisi helppo saada lisäpuhtia parisuhteen seksielämään.

Ajattelen, että meillä kaikilla on mahdollisuudet vaikuttaa oman elämämme hyvinvointiin kaikilla elämän osa-alueilla. Mutta ihan hirveästi hyviä työkaluja siihen ei ole. Ideoita ei välttämättä itse keksi ja ne ideat, joita olisi saatavilla, ovat ammattilaisten käsissä tai kirjallisuudessa. Haluan kaikilla tuotteillani pyrkiä antamaan jotain tähän väliin. Niihin tilanteisiin, kun suhteessa kaivataan jotain pientä piristystä. Kun kirjojen lukemiseen ja sieltä vinkkien poimimiseen ei ole aikaa. Ja kun halutaan konkreettisia tehtäviä kokeiltavaksi.

Kehitän tuotteitani, kuten tämän intiimin rakkauskalenterin, ammattilaisten kanssa. Heillä on koulutus ja näkemys siihen, millaiset tehtävät ovat turvallisia, ja miten ne on hyvä esittää.

Intiimi rakkauskalenteri on tehty yhdessä seksuaaliterapeutti Pauliina Flangin kanssa. Hän on äärimmäisen valovoimainen ja ihana persoona. Työskentelymme kalenterin kimpussa eteni kuin itsestään! Hänen rento ammattimainen ote näkyy kalenterin tehtävissä ja hänen luotettava, lämmin olemus antoi ikäänkuin automaattisesti kosketuksensa kalenteriin.

Seksi on iloa, avoimuutta ja itsensä tuntemista!

Intiimi rakkauskalenteri sisältää 12 tehtäväluukkua, joiden avulla pääsee luomaan syvällisempää seksuaalista yhteyttä kumppaniin ja oppii ehkä itsestä sekä kumppanista jotakin uutta. Seksi on parhaimmillaan yhteyttä toiseen, läheisyyttä ja rakkautta. Se on iloa, riemua ja suurenmoista nautintoa jota jokainen meistä voi harjoittaa ja harjoitella!

Kalenterissa on esimerkiksi sellaisia tehtäviä joiden avulla saat kuulla, mitä toiveita kumppanillasi seksin suhteen on. Ihana, tuttu kirjepohja löytyy kalenterista myös, tällä kertaa seksiin liittyvin aihein! 🙂 Lisäksi tehtävien avulla pääsee tutkimaan omia ja kumppanin seksuaalisia mieltymyksiä & haluja ja määrittelemään mitä seksi teille on.

Intiimi rakkauskalenteri sopii kaikenlaisille pariskunnille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Toivon, että kalenterin avulla pääsette lähemmäs toisianne, rakkautenne syvenee ja saatte iloa intiimiin rakkauselämäänne!

Sinä itse luot seksisi ja yhdessä teette siitä teidän näköistä!

Intiimin rakkauskalenterin voi ostaa LOVE365:n verkkokaupasta hintaan 22,22euroa!