Parisuhdekeskus Kataja Ry ja LOVE365 yhteistyöhön!

Love365:n uusin yhteistyökumppani on Kataja Parisuhdekeskus ry. Katajan työn tavoitteena on ollut jo yli 20 vuoden ajan, että ihmiset olisivat tyytyväisiä itseensä, toisiinsa ja suhteeseensa. Kataja on valtakunnallinen järjestö ja tuottaa parisuhdetta vahvistavaa materiaalia, järjestää luentoja, kursseja ja koulutuksia.

Katajan kehittämiä ovat parisuhdetyön erinomaiset menetelmät mm. Rikasta minua -parisuhdekurssit, Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssit sekä Solmuja suhteessa -menetelmät.

 

Kataja Ry ja Love365 tekevät työtä auttaakseen pariskuntia pitämään suhteen hyvänä!

Olen iloinen tästä uudesta yhteistyökumppanistamme, sillä Katajasta saamme arvokasta tietoa ja kokemuksen värittämää ymmärrystä parisuhteen huoltamiseen (tai ”parisuhteen hyvänä pitämiseen” kuten itse tykkään sanoa).  Uskomme, että jokainen voi itse vaikuttaa omilla teoillaan ja valinnoillaan parisuhteensa hyvinvointiin.

Tulevaisuudessa voit ostaa LOVE365:n tuotteita myös Katajan verkkokaupasta ja saatammepa jopa yhdessä keksiä jotain uutta kivaa parisuhteen iloksi ja piristykseksi!  Meitä molempia kannattaa siis seurata somessa! ????

Kerron tulevissa postauksissa lisää Katajasta. Voit itsekin tutustua Katajan kotisivuihin www.parisuhdekeskus.fi. Sieltä löydät mahtavia palveluja mm. parisuhdekahvilat ja aivan mielettömästi kiinnostavaa tietoa ja materiaalia!  Kataja ry on erittäin hyvin esillä myös somessa, josta löydät hyvin aina tulevat tapahtumat, leirit ja kurssit.

 

Tule huoltamolle lauantaina 18.11!

Katajan toimintatavasta kielii heidän tuleva uusi Parisuhdehuoltamo  – tapahtuma!

Sinne pääsee ihan kaikki halukkaat! Myös minä olen siellä ständillä ???? Tulkaa tekin lauantaina 18.11 Helsinkiin hotelli Crowne Plazaan kuulemaan kaikkea kivaa parisuhteesta ja saamaan mielettömästi lisää pelikortteja kotiin vietäviksi miten suhdetta voi arjen keskellä helliä.

Olisi myös mahtavaa tavata teitä siellä LOVE365-n ständillä!

Kurkkaa lisää katajasta täältä  www.parisuhdekeskus.fi

tai tutustu heihin somessa Facebook:

PariAsiaa – 110% parisuhdeasiaa!

Parisuhdekeskus Kataja – parisuhdeasiaa eri näkökulmista & kurkista arkeemme

Perheen parhaaksi – tietoa ja toimintaa erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhempien parisuhteen vahvistamiseksi

Sateenkaariparit – rakkaussuhteiden koko kirjo (vastuullinen ylläpitäjä nyt Sateenkaariperheet ry)

Twitter: @Kataja_ry
Instagram: @parisuhdekeskus

 

 

Kun rakkaus ja taito yhdistyvät, syntyy mestariteos.  (John Ruskin)

 

 

2017-11-08T15:17:10+00:0008.11.2017|Yhteistyökumppanit|0 Kommenttia

Kirjoittajalta

Jätä kommentti