Rakkausvinkit ja miten niitä on tarkoitus käyttää

Lovea vuoden jokaiseen päivään!

Olen luonut 365-rakkausvinkkiä yhdessä asiantuntija ystäväni kanssa jonka kanssa myös rakkauskalenteri on kehitetty.

Ilmaisia vinkkejä on 365 kappaletta, koska halusimme viestiä, että jokainen päivä on mahdollista tehdä jotain pientä parisuhteen eteen. Kaikkia vinkkejä ei kuitenkaan ole pakko toteuttaa joka päivä, eikä kaikkia vinkkejä ole pakko toteuttaa ollenkaan. Niistä voi poimia itselle ne, jotka eniten miellyttää. Toki vinkit saa myös toteuttaa joka päivä jos haluaa!

Vinkkejä voi toteuttaa myös erilailla kuin vinkki ohjeistaa. Voit soittaa tekstarin lähettämisen sijaan tai ottaa kuvan piirtämisen sijaan.

Mikä vinkki sopii juuri teille?

Vinkkejä on 365 kappaletta koska ihmiset ja pariskunnat ovat erilaisia. Toiselle sopii toinen vinkki, toiselle toinen. Esimerkiksi jonkun mielestä vinkki “mieti, jos suhteenne olisi auto, mikä auto se olisi ja miksi?” voi ehkä olla tylsä ja mitätön. Toiselle se voi avata aivan täysin uusia ulottuvuuksia: ferrari? Lada? Opel? Menisikö se lujaa ja matalalta vai hitaasti korkeammalta, miksi? Vinkki voi parhaimmillaan avata keskustelua suhteessa!

Vinkit piristää suhdetta

Vinkit ovat apuvälineeksi. Herääkö vinkkien avulla omia ajatuksia? Uusia vinkkejä? Mitkä toimii teidän suhteessa erityisesti? Mitä keksisit itse?

Vinkit yksistään eivät korvaa ammattiauttajan apua.

Huumori on sallittua!

Vinkit kannattaa ottaa huumorilla! Vinkeille saa nauraa ja ne voivat toimia vitsin korvikkeena!

Kerro meille facessa mikä on ollut mielestäsi toimivin/hauskin/parhain vinkki?

 

2017-10-18T14:45:04+00:0018.10.2017|Yleinen|0 Kommenttia

Kirjoittajalta

Jätä kommentti