fbpx

Seksi on parhaimmillaan yhteyttä toiseen, läheisyyttä ja rakkautta. Se on iloa, riemua ja suurenmoista nautintoa jota jokainen meistä voi harjoittaa ja harjoitella. Kalenterimme tarjoaa 12 tehtävää, tämä ei ole aktikalenteri, mutta toki toivomme että ilotulitusta olisi luvassa.

Intiimi Rakkauskalenteri on tehty yhdessä seksuaaliterapeutti Paulina Flangin kanssa, joten tästä on turvallinen tapa nauttia ja saada sutinaa sekä ymmärrystä intiimiin hetkiin. Tämä on myös mainio lahja ystäväparikunnille, huomenlahja tai rakkausviesti omalle puolisolle. Sisältö ei ole rivoilua, vaan lempeitä askelia kohti parempaa, intiimimpää suhdetta. Tehtävät ovat opettavaisia, tosin lupaamme, että osa tehtävistä saa myös veren kiertämään ja poskesi hehkumaan. Parasta tässä on kuitenkin se, että opit itsestäsi ja puolisostasi uusia asioita. Tämä on positiivinen kolmaspyörä sekä toimii keskustelijana teidän kahden välillä.

Osa tehtävistä on nopeakin tehdä ja saa sinut kuitenkin miettimään uusia kulmia oman arjen kannatteluun, joten kiire ei ole enää tekosyy. Käännä uusi sivu elämässäsi ja lähetä rakkausviesti puolisolle Intiimin rakkauskalenterin muodossa.

Arjen ei aina tarvitse olla niin vakavaa ja kynnyksen kovin suuri huomioidakseen omaa puolisoa. Pienet ilon läikähdykset piristää. Tämä sopii kaikille pariskunnille.

Love Crew