fbpx
Perhekalenteri
Perhekalenteri on tarkoitettu vanhemman ja lapsen yhteiseen puuhaan.

Mikä ihmeen perhekalenteri? Kenelle se on tarkoitettu ja mitä sillä tehdään?

Halusimme toteuttaa Perhekalenterin yhdeksi tuotteeksi kalenterivalikoimaamme, koska ajattelemme, että hyvinvointi arjessa kumpuaa meillä jokaisella erilaisista asioista. Lapsellisilla, perheellisillä aikuisilla se kumpuaa usein siitä, että oma lapsi voi hyvin. Siitä, että näkee pienen lapsen nauttivan ja leikkivän, pitävän hauskaa ja nauravan. Ne ovat vanhemman tähtihetkiä, pieniä arjen hippusia.

Perhekalenterista on helppo kertoa mitä se ei ole. Se ei ole puuhakirja lapselle annettavaksi ja yksin tehtäväksi. Se ei ole vuoteen sidottu aikakalenteri eikä se ole kalenteri johon kirjataan perheen menoja.

Perhekalenterimme on vanhemman ja lapsen yhteiseen hetkeen. Siinä on Positiivisen kasvatuksen ammattilaisen kanssa mietittyjä tehtäviä, joiden avulla päästään tutustumaan oman lapsen ajatuksiin paremmin. Siksi se lisää yhteyttä! Opit tuntemaan pikkuisesi pikkuisen paremmin, tietämään mitä hän ajattelee ja millä tavoin hän elämän eri tilanteita tulkitsee.

Perhekalenteri tarjoaa hetken jonkin konkreettisen parissa. Sinun ja lapsesi yhteisen hetken niinkuin silloin, kun hän oli pieni vauva eikä maailma hänen ympärillä liikkunut. Perhekalenteri on yksi arjen kultahippusistamme, jonka haluamme tarjota juuri Sinulle Sinun ja lapsesi yhteisiin hetkiin. <3

Rakkaudella, Love365 – tiimi