• Rakkauskalenteri ©

  19.00 sis. alv
  Rakkauskalenteri tuo iloa ja intohimoa parisuhteeseen! Kalenteri  sisältää konkreettisia vinkkejä ja tehtäviä, joiden avulla pääset lähemmäs kumppaniasi ja vahvistat parisuhdettasi. Se on kehitetty yhdessä alan asiantuntijan kanssa. Rakkauskalenteri on täydellisen ihana lahja omalle rakkaalle tai ystävälle! Kalenteri toimitetaan postitse kirjeenä.   Lue lisää rakkauskalenterista näistä kirjoituksista: Munakoisoni ja Minä Tukea vanhemmille -sivusto Kultainen sulka Helsingin Sanomien artikkeli Vauva-lehden artikkeli "Näin kalenteri vaikutti uusperheeseemme" -vieraskynätarina Katso vlogista kuinka kalenteri toimi Munakoisoni ja minä -vloggarin parisuhteessa!  
  Huom! Rakkauskalenteri ei korvaa asiantuntijan apua, jos parisuhteessasi on isompia ongelmia. Otathan yhteyttä terapeuttiin, mikäli kaipaat parisuhteeseesi laajemmalti apua. Halutessasi voit kysyä meiltä lisää: [email protected] Annamme mielellämme yhteystietoja ammattitaitoisille pariterapeuteille! <3
 • Kärlekskalender ©

  19.00 sis. alv
  Vardagen rullar på och ibland behöver vi något lite extra för att pigga upp vårt parförhållande. Denna kalender är utvecklad med specialister inom området och kalendern ger er konkreta tips och övningar ni gör tillsammans, som stärker ert parförhållande på ett roligt sätt. I kalendern finns sedan luckor, som öppnas en gång i månaden och för med sig varje gång något nytt, även färdiga mallar till kärleksbrev kan du hitta i kalendern. Har du ett bröllop på kommande?  Kalendern passar utmärkt som gåva, både för nyförälskade och även för äldre par. Kärlekskalendern finns också på finska och på engelska. Titta gärna på våran demonstrationsvideo!
 • Love Calendar ©

  19.00 sis. alv
  This lovely Love Calendar brings joy and passion into relationships. 12 different tasks help you to increase intimacy and strengthen your relationship. Love Calendar helps you to choose kind words, find your shared dreams, organize nice surprises, and spend intimate moments with your loved one. You can for example choose a love song to dance, and you will receive a love letter from your partner. There is a task for each month, but feel free to do the tasks whenever you want! Sweet gift to give to a couple getting engaged or married!
 • Intiimi rakkauskalenteri (©) sopii kaikille pariskunnille! Kalenteri on kehitetty yhdessä seksuaaliterapeutin kanssa. Se sisältää 12 tehtäväluukkua, joista 8 tehtävään on takataskussa tehtäväpohja. Tehtävien avulla pääset luomaan syvällisempää seksuaalista yhteyttä kumppaniisi ja opit ehkä sekä itsestäsi että kumppanistasi jotakin uutta. Seksiin liittyvien tehtävien avulla pääset mm. kuulemaan, mitä toiveita kumppanillasi seksin suhteen on ja tutkimaan omia ja kumppanin seksuaalisia mieltymyksiä ja haluja. Kaunis ulkonäkö ja omaperäinen tapa lähestyä seksuaalisuutta tekevät tutustumisesta hauskaa ja uudenlaista! Tehtäviä on valmiiden pohjien avulla helppo tehdä, ja niihin voi palata aina uudelleen. Osa tehtävistä on kirjallisia ja osa tekemiseen liittyviä. Suoranainen akti-kalenteri tämä ei ole, vaan tehtävät ovat ennemminkin syvällisiä ja tarttuvat tekemisen takana oleviin seikkoihin. Sopii loistavasti myös kihlajais- tai häälahjaksi! Lue lisää Intiimistä rakkauskalenterista: Munakoisoni ja minä -bloggarin kokemuksia kalenterista ja kuinka hänen parisuhteessaan kalenteri otettiin vastaan Täältä lisäinfoa kalenterin tekijöiltä ja täältä miehistä näkökulmaa Sieluni Silmin -blogin kirjoittajalta.