fbpx

Seksuaaliterapeutin kehittämä Intiimi rakkauskalenteri parisuhteeseen © 10kpl 100€ + alv 24%

124.00 sis. alv

Tämä tuote sopii erotiikka-liikkeiden ja tuotteiden jälleemyyjille, seksuaaliterapeuteille sekä esimerkiksi erotiikkalelujen kotikutsuja järjestäville. Suosiota kerännyt Intiimi rakkauskalenteri on takuuvarma menekki!

Seksi on iloa, avoimuutta ja itsensä tuntemista! Seksi on parhaimmillaan yhteyttä toiseen, läheisyyttä ja rakkautta. Se on iloa, riemua ja suurenmoista nautintoa, jota jokainen meistä voi harjoittaa ja harjoitella. Intiimi rakkauskalenteri on tehty yhdessä seksuaaliterapeutin kanssa. Tutustu häneen TÄSTÄ. Löydät kalenterista terapeutin suositukset kuinka kalenterin tehtäviä tulee käyttää. Intiimi rakkauskalenteri ei sisällä aktitehtäviä vaan johdattelee syvempiin vesiin kohti täydellistä tuntemusta puolisoa kohtaan. Intiimi kalenteri sopii kaikille sukupuoleen katsomatta!

 

Kalenterissa vuoden jokaisella kuukaudella on oma tehtävänsä, mutta tehtäviä voi toteuttaa myös omassa tahdissa. Syötävän herkullinen, juuri uudistettu ulkoasu houkuttelee pitämään tätä seksikalenteria seinällä ja käymään sen äärelle jokaisena arkipäivänä! Tämä seksikalenteri ei jätä kylmäksi.

 

50 varastossa

Kuvaus

Seksi on iloa, avoimuutta ja itsensä tuntemista! Seksi on parhaimmillaan yhteyttä toiseen, läheisyyttä ja rakkautta. Se on iloa, riemua ja suurenmoista nautintoa, jota jokainen meistä voi harjoittaa ja harjoitella. Intiimi rakkauskalenteri on tehty yhdessä seksuaaliterapeutin kanssa. Tutustu häneen tästä. Löydät kalenterista terapeutin suositukset kuinka kalenterin tehtäviä tulee käyttää. Intiimi rakkauskalenteri ei sisällä aktitehtäviä vaan johdattelee syvempiin vesiin kohti täydellistä tuntemusta puolisoa kohtaan. Intiimi kalenteri sopii kaikille sukupuoleen katsomatta! Tämä seksikalenteri ei jätä kylmäksi!

Kalenterissa vuoden jokaisella kuukaudella on oma luukkunsa, mutta tehtäviä voi toteuttaa myös omassa tahdissa.

Katso lisää kokemuksia Intiimi Rakkauskalenterista. Huom, kalenterilla on uusi ulkoasu mutta sisältö on sama.

https://www.sielunisilmin.fi/malelifestyle/love365-intiimi-rakkauskalenteri/

http://taikasaappaat.blogspot.com/2018/01/takana-18-yhteista-vuotta.html

Olethan tutustunut jo Rakkauskalenteriin?

 

 

 

 

 

*Copyright AK Relations Oy/Love365

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seksuaaliterapeutin kehittämä Intiimi rakkauskalenteri parisuhteeseen © 10kpl 100€ + alv 24%”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.