Love Lock – lemmenlukko

29.90 sis. alv

Lemmenlukko on ihana, romanttinen lahjaidea hääparille, kihlaparille tai omalle puolisolle merkkipäivänä.

Anna Love Lock vaikkapa lahjaksi rakkaallesi ja sinetöikää rakkautenne ikuisiksi ajoiksi!

Näet kuvista esimerkkejä kaiverruksista. Kirjoita tilauksen yhteydessä olevaan “toimitus eri osoitteeseen”-otsikon alla olevaan “tilauksen kommentit” -kenttään haluamasi kaiverrus ja haluamasi lukon väri.

Lukot kaiverretaan Helsingissä Easton-kauppakeskuksessa sijaitsevassa Suutarimaailma:ssa.

Tuote toimitetaan lahjarasiassa postin pakettina.

Varasto loppu

Kuvaus

Love Locks™ -lemmenlukot ovat alumiinirunkoisia riippulukkoja, joissa on anodisoitu väripinta. Lukoissa on karkaistu terässanka, ja rungon pinta on viimeistelty kiillottamalla. Lukkojen mukana toimitetaan yksi avain. Käykää asentamassa lemmenlukko ja lähettäkää siitä vaikka pieni juttu blogiimme!

Love Locks™ -lukkojen tasainen pinta soveltuu erinomaisesti kaivertamiseen. Värikäs pinta ja kaiverruksessa esiin tuleva rungon alumiini luovat kontrastin, jonka ansiosta kaiverrus tulee hyvin näkyviin. Lukon molemmille puolille on mahdollista kaivertaa ja oikein valitulla fonttikoolla sekä asettelulla lemmenlukkoon on voi mahduttaa jopa pienen runon tai muun lyhyen tekstin.

Lukot kaiverretaan Helsingissä sijaitsevassa Suutarimaailmassa. Love Locks™ -lukkoja on tällä hetkellä saatavana neljää eri väriä:

  • punainen
  • vaaleanpunainen
  • kultainen
  • musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Love Lock – lemmenlukko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *