fbpx

Morning Notes

24.90 sis. alv

Morning Notes on ihana ja laadukas englanninkielinen 12 viikon päivämäärätön aamuihin tarkoitettu hyvinvointia tukeva päiväkirja. Päiväkirjan avulla voit aloittaa aamusi keskittyen hyviin asioihin ja kääntämään mielen esteet voimavaraksi. Jokainen aamu on uusi alku ja mahdollisuus luoda terveellisiä elämäntapoja. Puhelimeen tarttumisen sijaan voit tämän päiväkirjan avulla aloittaa aamusi tietoisesti uusia merkityksiä löytäen ja mennä haluamasi asioita kohti. Päiväkirja sisältää inspiroivia harjoituksia, tehtäviä, mietelauseita ja tilaa jäsentää omia ajatuksia. Sopii hyvin myös lahjaksi. 

13 varastossa

Morning Notes on ihana ja laadukas englanninkielinen 12 viikon päivämäärätön aamuihin tarkoitettu hyvinvointia tukeva päiväkirja.

Päiväkirjan avulla voit aloittaa aamusi keskittyen hyviin asioihin ja kääntämään mielen esteet voimavaraksi. Jokainen aamu on uusi alku ja mahdollisuus luoda terveellisiä elämäntapoja. Puhelimeen tarttumisen sijaan voit tämän päiväkirjan avulla aloittaa aamusi tietoisesti uusia merkityksiä löytäen ja mennä haluamasi asioita kohti. Päiväkirja sisältää inspiroivia harjoituksia, tehtäviä, mietelauseita ja tilaa jäsentää omia ajatuksia. Sopii hyvin myös lahjaksi. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Morning Notes”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *