fbpx

Perhekalenteri 10kpl jälleenmyyntiin 100€ + alv 24%

124.00 sis. alv

Love365 kalenteriperhe saa jatkoa ihanista ihanimman perhekalenterin muodossa. Kalenteri on mainio lahjaidea josta jää lapselle tärkeä lapsuusajan muisto. Suositusikä 3–7 vuotta. Kalenteri on kokoa A4 ja siinä on 16 sivua. Kalenteri toteutetaan ja tuotetaan Suomessa.

Huom. Ostamalla tämän 10kpl määrän sitoudun etten myy yhtä tuotetta alle suositushinnan 19€ (sis.alv).

Kuvaus

Perhekalenteri on sinulle, joka haluat lisätä koko perheen yhteyttä, arjen hyvinvointia ja jaksamista. Kalenterista löytyy 12 harjoitusta, jotka ovat rakennettu positiivisen kasvatuksen pohjalle yhdessä asiantuntijan kanssa. Kalenterin tavoitteena on lisätä perheenjäsenten välistä yhteyttä, jokaisen itsetuntemusta, lisätä voimavaroja ja syventää rakkautta. Kalenteri on ihana yhteinen hetki lapsen ja vanhemman välillä!

Raaputettavien luukkujen takaa löytyvät harjoitukset opettavat muun muassa tunne-taitoja, luonteenvahvuuksia, lisäävät kiitollisuutta sekä parantavat vuorovaikutusta. Luukuissa voi edetä täysin omaan tahtiin. Tarkoitus on, että kalenterin tutkiminen ja tehtävien tekeminen on kaikille iloista ja yhteistä mukavaa puuhaa.

Rakkaudellisia ilonhetkiä!

Lähetys postin kautta kirjeenä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Perhekalenteri 10kpl jälleenmyyntiin 100€ + alv 24%”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *