fbpx

Rakkauden tekoja -tehtävävihko

16.90 sis. alv

Rakkauden tekoja -tehtävävihko hyvän olon lisäämiseksi parisuhteessa sisältää 20 tehtävää, joista kukin on kehitetty tukemaan parisuhteen hyvän olon ylläpitämistä ja lisäämistä.

Tehtävävihko on kehitetty yhdessä kokeneen parisuhdeasiantuntijan kanssa, jolla on kokemusta niin parisuhdeasioiden koulutuksesta, terapeutin työstä, kuin parisuhdemateriaalien tekemisestä.

Vihon tehtävien avulla parit voivat harjoitella hyvän olon lisäämistä suhteeseensa, ja löytävät kenties sekä itsestään että puolisostaan uusia puolia.

Rakkauden tekoja -vihko muistuttaa ja kannustaa ottamaan aikaa parisuhteelle. Vihko pysyy hyvin arjessa mukana, sillä se on pieni ja siksi näppärä säilyttää vaikkapa yöpöydällä tai olohuoneen sohvan läheisyydessä, minne on mukava käpertyä kahdestaan vihon tehtävien ääreen.

Katso esittelyvideo vihosta Youtube-kanavaltamme täältä.

 

5 varastossa

Kuvaus

Hyvä olo parisuhteessa pitää sen lujana. Hyvän olon kokemukset vahvistavat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja luovat suhteeseen lämpöä ja turvallisuutta.

Vihko soveltuu kaikenlaisille pariskunnille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Hyvä olo antaa voimaa, jonka avulla pääsee syvempään yhteyteen kumppanin kanssa. Hyvän olon lisääntyessä parisuhteessa arkikin sujuu paremmin.

Lisää läheisyyttä arkeen tuovat myös Rakkauskalenteri ja Intiimi rakkauskalenteri, ja tuotteet tukevatkin toisiaan.

Pieni vihko täynnä suurta tunnetta! Katso esittelyvideo vihosta Youtube-kanavaltamme.

Rakkaus on tekoja!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rakkauden tekoja -tehtävävihko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *