Rakkauden tekoja – tehtävävihko hyvän olon lisäämiseksi parisuhteessa

11.90 sis. alv

Rakkauden tekoja- tehtävävihko hyvän olon lisäämiseksi parisuhteessa sisältää 20 tehtävää, joista kukin on kehitetty tukemaan parisuhteen hyvän olon ylläpitämistä ja lisäämistä.

Vihko on kehitetty yhdessä kokeneen parisuhdeasiantuntijan kanssa, jolla on kokemusta niin parisuhdeasioiden koulutuksesta, terapeutin työstä, kuin parisuhdemateriaalien tekemisestä.

Vihossa olevien tehtävien avulla parit voivat harjoitella hyvän olon lisäämistä parisuhteeseensa ja löytävät kenties itsestään sekä puolisostaan uusia puolia.

Vihko on oiva muistuttaja arjessa, sillä se pienen koonsa vuoksi on näppärä säilyttää vaikkapa yöpöydällä tai olohuoneen sohvan läheisyydessä, minne on mukava käpertyä kahdestaan vihon tehtävien ääreen.

Katso esittelyvideo vihosta youtube-kanavaltamme täältä.

 

Kuvaus

Pieni vihko täynnä suurta tunnetta!

Hyvän olon kokemukset vahvistavat parisuhdetta ja pitävät sen lujana. Hyvä olo vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja luo suhteeseen lämpöä ja turvallisuutta.

Vihko soveltuu kaikenlaisille pariskunnille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Hyvä olo antaa voimaa, jonka avulla pääsee syvempään yhteyteen kumppanin kanssa. Hyvän olon lisääntyessä parisuhteessa, arkikin sujuu paremmin.

Rakkaus on tekoja!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rakkauden tekoja – tehtävävihko hyvän olon lisäämiseksi parisuhteessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *