fbpx

Pariterapeutin kehittämä Rakkauden tekoja – ladattava tehtävävihko parisuhteeseen

9.90 sis. alv

Hyvän olon kokemukset vahvistavat parisuhdetta ja pitävät sen lujana. Hyvä olo vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja luo suhteeseen lämpöä ja turvallisuutta.Vihossa olevat tehtävät auttavat hyvän olon rakentamista parisuhteessa.Tehtävien avulla parit pääsevät vahvistamaan puhumista, kuuntelemista ja kosketusta, sekä pohtimaan miten ikävöinti itse asiassa lisää hyvää oloa suhteessa ja miten pienten arjen tekojen avulla välittämistä on helppo näyttää!

Hyvän olon lisäämistä on mahdollista harjoitella ja oppia. Tässä vihossa hyvää oloa lisätään harjoituksilla joissa opitaan tuntemaan toinen paremmin,keskitytään kuuntelemisen taitoon, harjoitellaan puhumista, keskitytään arjen pieniin tekoihin, kosketuksen tärkeyteen sekä ikävöinnin positiiviseen lataukseen. Hyvää oloa voi, ja kannattaa harjoittaa.

Se mihin keskityt, lisääntyy!

Kuvaus

Rakkauden tekoja on 24-sivuinen, sähköinen tehtävävihko hyvän olon lisäämiseksi parisuhteessa.

Tehtävävihko on suunniteltu yhdessä Pitkän linjan parisuhdekouluttaja, parisuhdemateriaalien kehittäjä, seksuaaliterapeutti ja Parisuhdekeskus Kataja ry:n perustajajäsenen Arja Seppäsen kanssa. Tehtävien avulla parit pääsevät vahvistamaan puhumista, kuuntelemista ja kosketusta, sekä pohtimaan miten ikävöinti itse

asiassa lisää hyvää oloa suhteessa ja miten pienten arjen tekojen avulla välittämistä on helppo näyttää!

Vihko soveltuu kaikenlaisille pariskunnille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Vihko on tarkoitettu parisuhteen hyvinvoinnin lisäämiseen ja huoltamiseen.

Suosittelemme tulostamaan vihon heti tilauksen jälkeen ja käpertymään sen äärelle kynän kanssa. Tulostakaa tarvittaessa molemmille omat vihkot.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pariterapeutin kehittämä Rakkauden tekoja – ladattava tehtävävihko parisuhteeseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...