fbpx

Asiantuntijan kehittämä Rakkauskalenteri © parisuhteeseen

19.90 sis. alv

Joskus Rakkaus on piilossa arjen alla. Rakastuminen käy helposti ja vaivatta, mutta rakastaminen edellyttää selkeää päätöstä ja tekoja. Rakkaus syntyy pienistä valinnoista: sanoista, kosketuksesta ja kohtaamisesta. Tunteesta, että on toiselle ainutlaatuinen ja tärkeä juuri sellaisenaan.

Rakkauskalenteri sisältää konkreettisia vinkkejä ja tehtäviä, joilla voit piristää ja hoitaa suhdettasi.Kalenterin avulla jaat kauniita sanoja, luot yhteisiä unelmia ja järjestät yllätyksiä sekä helliä hetkiä kumppanisi kanssa. Pääset esimerkiksi valitsemaan kappaleen, jonka voit tanssia yhdessä kumppanisi kanssa ja saat vastaanottaa rakkauskirjeen kumppaniltasi.

Vuoden jokaisella kuukaudella on oma rakkausluukkunsa, mutta voit toteuttaa tehtävät myös omassa tahdissa.

Rakkaus ei vaadi rahaa vaan aikaa.

Rakkauskalenteri © tuo läheisyyttä parisuhteen arkeen ja on kehitetty yhdessä asiantuntijan kanssa. Se ei ole vastine pariterapialle, vaan sisältää lempeitä ja toisen huomioon ottavia kevyitä tehtäviä parisuhteen iloksi ja tueksi. Tehtävien avulla luot yhteisiä unelmia ja jaat helliä hetkiä sekä kauniita sanoja kumppanisi kanssa.

Rakkauskalenteri on mainio huomenlahja, kihlajaislahja tai lahja puolisolle, kumppanille tai vaikka lahja omalle rakkaalle.

 

Kuvaus

Rakkauskalenteri © tuo läheisyyttä parisuhteen arkeen. Se sisältää 12 tehtäväluukkua. Jos teette yhden luukun kuukaudessa, kalenteri kestää vuoden.

Joidenkin tehtävien tueksi on takataskussa valmiita tehtäväpohjia. Kaikkiin luukkuihin ei ole erillistä tehtäväpohjaa, vaan tehtäväkuvaus lukee luukussa itsessään. Kalenteri on kehitetty yhdessä asiantuntijan kanssa. Se ei ole vastine pariterapialle, vaan sisältää lempeitä ja toisen huomioon ottavia kevyitä tehtäviä parisuhteen iloksi ja tueksi. Tehtävien avulla luot yhteisiä unelmia ja jaat helliä hetkiä sekä kauniita sanoja kumppanisi kanssa.

Rakkauskalenteri on mainio huomenlahja, kihlajaislahja tai lahja puolisolle, kumppanille tai vaikka lahja omalle rakkaalle.

Kalenteri on saatavilla myös ruotsiksi ja englanniksi. Kalenteri toimitetaan muovitettuna postitse kirjeenä.

Katso kokemuksia Rakkauskalenterista:

ARVONTA ja arvio Rakkauskalenterista

Rakkauskalenteri piristää arjen keskellä – pienillä teoilla on suuri merkitys

 

Kalenteri täynnä rakkautta on paras lahja puolisolle!

 

 

https://www.instagram.com/p/BfRgj6UlgUv/?hl=fi

 

https://fi.pinterest.com/pin/722757440184407341/?autologin=true

https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2018/11/rakkauskalenteri-arvonta.html

https://www.hs.fi/extra/ystavanpaiva14022017/art-2000004888190.html

*Copyright © AK Relations Oy/Love365

Arviot

 1. Anneli

  Olipas kivoja tehtäviä! Ei liian haastavia ettei tuo mieskään ois suostunut tekemään ???? valmiit pohjat helpotti ja parasta oli saada itelle rakkauskirje omalta murulta ????❤

 2. Maisa Reponen

  Rakkauskalenteri on mahtava idea! Jo ensimmäistä luukkua avatessa koki sellaisen kivan tunteen, että tämä vuosi keskitytään parisuhteen. Uuden luukun aukaiseminen oli aina yhtä jännää.
  Suosittelen!

 3. Taaperon äiti

  Ihana, helppokäyttöinen tuote! Kalenterin tehtäviä oli miehenikin helppo lähteä tekemään kun valmiita tehtäväpohjia oli tehtävien tukena.

 4. Mamma

  Tykkäsimme miehen kanssa molemmat tästä kalenterista. Meillä riideltiin aiemmin jopa pyykkien laitosta, mutta nykyisin teemme sitä yhdessä 🙂 Kalenteri auttoi meitä juttelemaan asioista riitelemättä. Se lisäs meidän läheisyyttä vaikka ei olla ihan kaikkia tehtäviä vielä tehtykkään. Mieheni myös yllätti mut yhtenä iltana ja luulenpa, että se oli tämän kalenterin ansiota <3 🙂 kiitos.

 5. Iskä

  Toimii! iso peukku.

 6. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Meillä kalenteri on esillä ja luukkuja avataan järjestyksessä. Vielä ei olla tehty kaikkia mutta mukavalta vaikuttaa. Pidän siitä, että kalenteria voi säilyttää näkyvillä. Se muistuttaa arjessa hyvin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *