fbpx

Rakkauskalenteri ©

19.00 sis. alv

Rakkauskalenteri © tuo läheisyyttä parisuhteen arkeen. Se sisältää 12 tehtäväluukkua. Jos teette yhden luukun kuukaudessa, kalenteri kestää vuoden.

Kuvaus

Rakkauskalenteri © tuo läheisyyttä parisuhteen arkeen. Se sisältää 12 tehtäväluukkua. Jos teette yhden luukun kuukaudessa, kalenteri kestää vuoden.

Joidenkin tehtävien tueksi on takataskussa valmiita tehtäväpohjia. Kaikkiin luukkuihin ei ole erillistä tehtäväpohjaa, vaan tehtäväkuvaus lukee luukussa itsessään.

Tehtävien avulla luot yhteisiä unelmia ja jaat helliä hetkiä sekä kauniita sanoja kumppanisi kanssa.

Kalenteri on saatavilla myös ruotsiksi ja englanniksi. Katso kalenterin esittelyvideo YouTubesta ja lue kokemuksia esimerkiksi Munakoisoni ja minä –blogista!

Kalenteri toimitetaan muovitettuna postitse kirjeenä.

 

 

 

 

 

*Copyright © AK Relations Oy/Love365

Arviot

 1. Anneli

  Olipas kivoja tehtäviä! Ei liian haastavia ettei tuo mieskään ois suostunut tekemään ???? valmiit pohjat helpotti ja parasta oli saada itelle rakkauskirje omalta murulta ????❤

 2. Maisa Reponen

  Rakkauskalenteri on mahtava idea! Jo ensimmäistä luukkua avatessa koki sellaisen kivan tunteen, että tämä vuosi keskitytään parisuhteen. Uuden luukun aukaiseminen oli aina yhtä jännää.
  Suosittelen!

 3. Taaperon äiti

  Ihana, helppokäyttöinen tuote! Kalenterin tehtäviä oli miehenikin helppo lähteä tekemään kun valmiita tehtäväpohjia oli tehtävien tukena.

 4. Mamma

  Tykkäsimme miehen kanssa molemmat tästä kalenterista. Meillä riideltiin aiemmin jopa pyykkien laitosta, mutta nykyisin teemme sitä yhdessä 🙂 Kalenteri auttoi meitä juttelemaan asioista riitelemättä. Se lisäs meidän läheisyyttä vaikka ei olla ihan kaikkia tehtäviä vielä tehtykkään. Mieheni myös yllätti mut yhtenä iltana ja luulenpa, että se oli tämän kalenterin ansiota <3 🙂 kiitos.

 5. Iskä

  Toimii! iso peukku.

 6. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Meillä kalenteri on esillä ja luukkuja avataan järjestyksessä. Vielä ei olla tehty kaikkia mutta mukavalta vaikuttaa. Pidän siitä, että kalenteria voi säilyttää näkyvillä. Se muistuttaa arjessa hyvin.

 7. AA (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin miehelleni kalenterin joululahjaksi ja mies ei yleensä pidä mistään tämän tyylisistä tehtävä jutuista. Nyt olemme ensimmäisen luukun avanneet ja kirje oli todella mieluinen juttu molemmille ja miehenkin oli helppo tehdä tehtävä kun oli valmis pohja apuna. Ensimmäisen tehtävän perusteella ainakin tosi hyvältä vaikuttaa 🙂 innolla odottaa jo ensi kuuta ja seuraavaa luukkua ja tehtävää.

 8. Vaimo (varmistettu kirjoittaja)

  Mahtava juttu ja paljon plussaa valmiista tehtäväpohjista. Tykättiin molemmat ja seuraavaksi testiin toinen kalenteri!

 9. Suosittelen (varmistettu kirjoittaja)

  Olemme aukaisseet vasta ensimmäisen luukun rakkauskalenterista ja kirjoittaneet rakkauskirjeet. Kirjeen sisällöt antoivat paljon toisen ajatuksista ja tunteista. Molemmilla myös itku pääsi sitä lukiessa. Mieheni sanoi että odottaa innolla jo seuraavaa luukkua että koskas se aukaistaan! Hyvä juttu siis, suosittelen lämpimästi.

 10. Suski (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana tuote, jota on tullut suositeltua myös ystäväpariskunnille. Tehtävät oli helppo toteuttaa, ja valmiit pohjat auttoivat jakamaan tärkeitä asioita toiselle. Kalenteri ei vaatinut paljoa, mutta antoi meille paljon lisää suhteeseemme. Iso suositus!

 11. Minttu (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana tuote! Olemme tehneet kaikki tehtävät ja varmasti teemme vielä uudestaan. Tämä on siitä hyvä tuote että sitä voi tehdä vähän ajan päästä uudelleen! Olemme naispari, joten jännitin hieman sitä onko kalenterissa otettu huomioon kaikenlaiset parit. Huoli oli turha, joten suosittelen tätä ihan kaikille pareille!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *