fbpx

Voimavarakalenteri

19.90 sis. alv

Tervetuloa tutkimusmatkalle voimavaroihisi ja vahvuuksiisi! Nyt ennakkotilaajan etuna kalenteri alennettuun hintaan 31.5.2021 saakka! (kalenterit postitetaan viikolla 22). 

Voimavaroilla tarkoitetaan kaikkia niitä asioita, jotka antavat meille kirjaimellisesti voimia. Asioita, jotka tuottavat iloa, mielihyvää ja auttavat jaksamaan. Vahvuudet taas usein löytyvät niistä asioista, joita tekemällä koemme onnistumisen tunnetta ja joista saamme kehuja. Välillä nämä supervoimat saattavat hautautua arjen hälinään tai niistä voi tulla liian itsestäänselvä osa elämäämme.

Tämä kalenteri sisältää 12 tehtävää, jotka auttavat sinua tutustumaan voimavaroihisi ja vahvuuksiisi, eli sinun supervoimiisi, entistä paremmin.

Tehtävät lisäävät itsetuntemusta ja auttavat näkemään selkeämmin sinun vahvuutesi ja voimavarasi.

177 varastossa

Kuvaus

Yleensä ne asiat, joihin fokusoimme, kasvavat ja saavat energiaa huomiostamme. Tämän kalenterin tehtävien avulla pääset kiinni omiin supervoimiisi, voimistat niitä ja todennäköisesti alat myös arvostaa niitä – eli siis alat arvostaa itseäsi ja omaa kyvykkyyttäsi entistä enemmän.

Kalenteri on kokoa A5 ja sen voi ripustaa seinälle muistuttamaan arjen jokaiseen päivään. Kalenteri lähetetään kirjeenä postin matkassa.

Ennakkotilaajan hinta on tarjouksessa 31.5.2021 asti, jolloin kalenterit saapuvat painosta ja ne postitetaan. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Voimavarakalenteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *