Sain eräältä asiakkaalta aivan ihanan kertomuksen heidän hetkistä Rakkauskalenterin äärellä. Tästä tarinasta huokuu onnellisuus ja rakkaus! Lämmin kiitos kirjoittajalle 🙂 <3

 

Meidän tarinamme

Kulunut vuosi on sisältänyt paljon. Muutto uudelle paikkakunnalle, molempien uudet työpaikat sekä opiskelua töiden ohella. Pitkän ja kylmän talven aiheuttamaa väsymystä sekä lähipiirin sairastumisia. Muutoksia työkuvioissa, jotka lopulta veivät toisen meistä kesän ajaksi useamman sadan kilometrin päähän toiseen kaupunkiin. Yhteinen aika on ollut kortilla, ja väsymys sekä stressi ovat aiheuttaneet riitoja”.

Olimme yhdessä, muttemme läsnä

”Missään vaiheessa emme kuitenkaan epäilleet rakkauttamme. Nuoresta iästämme huolimatta olemme aina puhuneet siitä, kuinka haluamme kasvaa ja vanhentua yhdessä. Kavereideni keskuudessa olemmekin aina olleet se ”unelmapari”. Näin jälkeenpäin ajateltuna uskon, että raskas vuosi ajoi meidät kuitenkin pitämään suhdettamme itsestäänselvyytenä. Pienet tärkeät sanat ja teot unohtuivat väsymyksen ja kiireen keskellä. Olimme yhdessä, muttemme läsnä”.

 

Törmäsin rakkauskalenteriin

”Keväällä nettiä selatessani törmäsin sattumoisin rakkauskalenteriin ja hetkeä myöhemmin olinkin klikannut sen ostoskoriin. Työskentelisin kesän ajan toisella paikkakunnalla useamman sadan kilometrin päässä kotoamme ja kalenteria tilatessani muistan ajatelleeni, että sen avulla kesä voisi kulkea nopeammin sekä helpommin. Kun kalenteri saapui, sovimme yhdessä avaavamme yhden luukun kesän aikana joka kerta, kun näemme.

Pian pääsimmekin avaamaan ensimmäisen luukun. Tehtävänä oli kirjoittaa toisillemme rakkauskirjeet. Kirjeen kirjoittaminen sai minut hymyilemään. Kun katsoin miestäni ja näin hänen hymyilevän minulle, hymyilin entistä leveämmin. Mietin kaikkia kuluneiden vuosien aikana kokemiamme asioita ja sitä, kuinka onnekas olenkaan. Lukiessani mieheni kirjoittamaa kirjettä kyyneleet nousivat silmiini. Kehuimme ja kiitimme toisiamme kirjeistämme jopa kilpaa ja nauroimme meille yhdessä. Tuo lämpö ja rakkaus välillämme sai kyyneleet valumaan poskilleni. Mieheni kaapatessa minut kainaloonsa tunsin olevani kotona”.

Avasimme uuden luukun aina, kun tapasimme

”Kesä eteni nopeasti. Joka kerta kun näimme, avasimme uuden luukun. Joka kerta, kun avasimme uuden luukun, suhteemme syveni hieman. Opimme toisistamme sekä itsestämme uutta. Kalenterin myötä yhteinen aikamme on muuttunut laadukkaammaksi ja olemme olleet enemmän läsnä. Myös riidat ovat vähentyneet, sillä olemme oppineet ilmaisemaan itseämme paremmin. Jos emme ymmärrä mitä toinen tarkoittaa, kysymme, emmekä tee oletuksia. Kalenterin avulla olen itse oppinut olemaan kärsivällisempi, kun taas mieheni on oppinut puhumaan enemmän”.

 

Muistimme, kuinka suuri merkitys arjen pienillä sanoilla ja teoilla on!

”Rakkauskalenteri ei tuonut pelkästään helpotusta kesän ajaksi, vaan sen avulla muistimme, kuinka suuri merkitys arjen pienillä sanoilla ja teoilla on. Olemme myös oppineet, ettei hyväkään suhde kestä, ellei sitä hoida.

Mikä tärkeintä, kotiamme täyttää taas ilo ja nauru.”

-Onnellinen, 23v.

 

 

Haluatko sinä lähettää meille tarinasi? Sen ei tarvitse koskettaa rakkauskalenteria tai tuotteitamme. Uskomme, että tavallisten ihmisten tavalliset tarinat ovat parasta vertaistukea mitä me muut voimme saada. Jos kiinnostuit, laita meille postia [email protected] niin kirjoitellaan!

 

Anneli / Love365